Uutiset

Steelersin naiset voiton päässä noususta

Hämeenlinnalaisen Steelersin naisten joukkueella on keskiviikkona ensimmäinen mahdollisuus varmistaa pikainen paluu salibandyliigaan. Steelers voitti sunnuntaina lappeenrantalaisen Joutsenon Katajan toistamiseen. Steelersin voittolukemat vierasottelussa olivat 4–7 (2–2, 1–2, 1–3).

Hämeenlinnalaisten kakkoskentällinen oli sunnuntaina liekeissä. 1. divisioonan pistepörssin voittanut ja avausottelunkin kahdella lopun maalillaan ratkaissut Senni Hietanen teki kolme maalia ja syötti toiset kolme. Myös ketjun toinen laitahyökkääjä Katariina Niemi teki hattutempun eli kolme maalia ja syötti lisäksi yhden. Ketjun keskushyökkääjä Milla Vähälä onnistui myös maalinteossa ja puolustaja Ninja Lindholm syötti kaksi maalia.

Steelersin päävalmentaja Jani Perkonmäki oli omiensa otteisiin tyytyväinen.

– Nämä ovat kyllä hienoja pelejä ja likat pelasivat samperin hienosti ja uhrautuvasti. Peli oli vielä kovempi kuin lauantaina, mutta hyvin me sen klaarasimme, Perkonmäki kiitteli.

Kakkoskenttä sai kehut myös päävalmentajalta.

– Ei voi moittia. Tytöt osuivat hienosti punaisten väliin.

Ottelusarjan katkaisemista pidetään perinteisesti hankalana paikkana, mutta Steelers on Perkonmäen mukaan valmis keskiviikon peliin.

– Maanantaina on lepopäivä. Tiistaina treenaamme ja käymme asioita niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella läpi, jonka jälkeen olemme valmiita keskiviikkoon. Olemme panostaneet pääkoppaan aika paljon ja se on toiminut hyvin ainakin tähän asti, valmentaja arvioi.

JoKan on pakko keksiä jotain uutta Steelersiä vastaan, jos se mielii vielä taistella sarjapaikkansa puolesta.

– On aika erikoista, jos jotain ei tule. Kaikkeen pitää olla valmiina, mutta ei heiltä mitään sellaista pysty tulemaan, ettemme voi reagoida. Meillä on vielä monta erilaista taktiikkavariaatiota käyttämättä, Perkonmäki sanoi. HäSa

Asiasanat

Menot