fbpx
Uutiset

Steelersin naisilla riittää virtaa

Hämeenlinnalainen Steelers ei lähde peruuttelemaan torstaina käynnistyvässä salibandyn naisten 1. divisioonassa. Steelersin osalta sarja alkaa perjantaina Porissa Karhujen vieraana ja joukkueen uuden päävalmentajan Jani Perkonmäen kaavailujen mukaan heti on luvassa vauhdikas ottelu.

– Meillä on takana erittäin hyvin sujunut harjoituskausi. Joukkue on täynnä intoa ja harjoituspelitkin ovat sujuneet mainiosti. Hävisimme vain kaksi matsia ja nekin koville porukoille vain niukasti. Viime kauden liigamestaria Classicia vastaan pysyimme ihan hyvin kaksi erää mukana. Myös nuorten maajoukkuetta vastaan pelasimme hyvin. Jos samanlainen meno jatkuu sarjapeleissä, niin taistelemme ihan varmasti divarin kärkisijoista, povaa Perkonmäki.

Steelers pelasi viime kaudella liigassa. Siellä meno oli kuitenkin tahmeaa ja kauden päätteeksi oli edessä paluu sarjaporrasta alemmaksi.

– Ihan uudella tohinalla seurassa ryhdyttiin kuitenkin valmistautumaan seuraavaan kauteen. Meillä on seitsemän uutta pelaajaa, joista kannattaa seurata ainakin 22-vuotiasta hyökkääjää Senni Hietasta. Tampereen KooVeestä tullut Senni on liigatason pelaaja ja nuorten maailmanmestari, Perkonmäki kertoo.

Steelers on sopiva sekoitus kokemusta ja nuorta intoa.

– Joukkue on myös sitoutunut tekemiseensä. Vahvuutenamme on liike ja kova taistelutahto, josta saimme jo esimakua treenipeleissä. Virtaa porukassa siis kyllä piisaa.

– Totta kai töitä on vielä edessä harjoituksissa, mutta näin alkukaudesta meno näyttää jo aika hyvältä, Perkonmäki kuvailee.

Valmentaja Perkonmäki on uusi tuttavuus hämeenlinnalaisissa salibandypiireissä. Hän on aiemmin valmentanut naisten joukkueita Tampereella.

– Gunners, KooVee ja Classic ovat minulle tuttuja seuroja. Nyt oli kuitenkin sopiva hetki lähteä kokeilemaan uusia tuulia, Perkonmäki pohtii.

Perkonmäen lisäksi Steelersiä valmentavat Kaj Palmroth ja Jari Salo.

Steelers pelaa kotiyleisönsä edessä ensimmäisen sarjapelinsä sunnuntaina. Joukkue kohtaa Elenia-areenassa kello 14 alkavassa ottelussa uusikaupunkilaisen Kalannin Pallo -65:n.

Salibandyn naisten 1. divisioonassa pelaa 12 joukkuetta. Steelersin, Karhujen ja KaPa-65:n liäksi mukana ovat mikkeliläinen Hatsina, SB Vantaa, riihimäkeläinen RSS Panthers, tamperelainen Pirkkalan Pirkat, kaarinalainen Sheriffs, oululainen Salibandyseura Rankat Ankat (SSRA), sipoolainen ÅIF, salolainen Huvinsa Kullakin ja kuopiolainen SB Welhot. HäSa

Asiasanat

Menot