Uutiset

Steelersin naisilla tehot hukassa

Steelersin naisten salibandyjoukkueen nihkeä taival liigassa sai jatkoa sunnuntaina Elenia-areenassa. Joukkue hävisi sarjan jumbofinaalin O2-Jyväskylälle maalein 4–1 (0–0, 2–0, 2–1) ja jatkaa edelleen kauden ensimmäisen voittonsa jahtaamista.

Liigan nollakerholainen paiski sunnuntaina töitä tosissaan, mutta maalinteko tuotti tälläkin kertaa tuskaa. Tuskaa kotijoukkueelle tuotti myös O2-Jyväskylän hyvän ottelun pelannut maalivahti Alina Laitinen, joka torjui 27 hämeenlinnalaisten vetoa. Kaukalon toisessa päässä torjunut Steelersin veskari Juulia Kataja puuttui peliin vain 14 kertaa.

Steelersillä alkaa tulla pikkuhiljaa kiire, mikäli joukkue aikoo pelata liigassa myös ensi kaudella. Joukkueella on jäljellä runkosarjassa enää kahdeksan ottelua, ja viimeisen karsinan paikallekin on matkaa jo neljä pistettä.

Sunnuntain tappio oli karvas pala Steelersille. Joukkue nimittäin hallitsi peliä, mutta tehot olivat pahasti kateissa.

– Kaksi maalia viikonlopun otteluissa – ei sellaisella menolla voi voittaa otteluita. Kaikkemme jätimme kuitenkin askiin ja siitä olen iloinen, jutteli Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen pelin jälkeen.

Steelers meni lujaa kentällä varsinkin kahdessa viimeisessä erässä.

– Kyllä me ensimmäisenkin erän aloitimme ihan suunnitelmien mukaan. Ihan päättömästi näitä pelejä ei nimittäin voi aloittaa, Järvinen muistutti.

Steelers jatkaa liigaa vasta helmikuun 11. päivänä tamperelaisen Kooveen vieraana.

– Ennen sitä meillä on edessä kovia harjoituksia. Tämän verran olemme nyt takamatkalla ja sen mukaan jatkamme arkea, Järvinen suunnitteli.

O2-Jyväskylä jyräsi Hämeenlinnassa tehokkaan ykkösviisikkonsa johdolla. Taitava laitahyökkääjä Veera-Maria Jalkanen teki kaksi maalia. Ketjun toisen laiturin Kiia-Mari Avikaisen saldo oli puolestaan 1+2. Yhden maalin iski myös sentteri Emmi Luoma.

Steelersin ainoan maalin teki B-juniori Annu Selinummi. Kolmannen erän alun ylivoimaosuman syötti Meri Jokinen.

Ensimmäistä kauttaan Steelersissä pelaava Selinummi ihmetteli joukkueensa tehotonta menoa.

– Nyt ylsimme ottelun alussakin paljon parempaan peliin kuin lauantaina Porvoossa. Kyllä meillä oli tänään paikkoja vaikka kuinka moneen osumaan, mutta emme vaan saaneet palloa maaliin saakka, Selinummi harmitteli. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic