Uutiset

Steelersin naisilla vahva kolmas erä

Steelersin naiset ottivat tärkeän voiton salibandyn naisten 1. divisioonassa, kun joukkue kaatoi vuoden ensimmäisessä ottelussaan Espoossa Indiansin. Hämeenlinnalaisten voittonumerot olivat 6–3 (1–1, 1–1, 4–1).

Steelers oli huippuiskussa kolmannessa erässä. Joukkueet lähtivät päätöserään 2–2-tasanumeroissa, ja Indians meni vielä 3–2-johtoonkin, mutta sen jälkeen vierasjoukkue naputti kymmenessä minuutissa neljä maalia ja varmisti voittonsa. Hämeenlinnalaisten päätöserän maalikimaran aloitti Laura Parikka (1+2), joka tasoitti pelin Ida Hamarin (1+2) syötöstä. Hamari teki esityön myös Katariina Niemen 4–3-voittomaaliin ja teki tse Parikan syötöstä Steelersin viidennen maalin. Ada Kankainen (2+1) viimeisteli vähän myöhemmin loppunumerot 6–3:een.

Kahdessa ensimmäisessä erässä Steelersistä onnistuivat maalinteossa Nette Ahola ja Kankainen. Sara Seurujärvi torjui joukkueen maalissa 24 kertaa.

– Ensimmäisessä olimme vähän nesteessä ensimmäisen vitosen. Vastustaja tuli kovalla prässillä ja sai painetta pakeillemme. Sen jälkeen saimme peliä uomiin ja se tasoittui. Loppupeli oli tasaista vääntöä, jossa molemmilla oli paikkansa. Kulminaatiopiste oli se, että me käytimme kolmannessa erässä paikkamme. Lisäksi maalivahtimme Sara Seurujärvi oli erinomainen. Hän antoi meille mahdollisuuden voittoon, kertasi Steelersin valmentaja Toni Kankaanpää ottelua.

Valmentaja kehaisi maalivahti Seurujärven ja tehopelaajien Kankaisen ja Hamarin lisäksi kapteeni Iida Hastia.

– Hän näytti kapteenina, miten joukkueen eteen tehdään töitä. Hän pelasi sentterinä puolustuspään todella nöyrästi, valmentaja kiitteli. (HäSa)

Asiasanat

Mainos