Uutiset

Steelersin naisilla voitokas viikonloppu

Steelersin naisten viikonloppu salibandyn 1. divisioonassa ei olisi voinut paremmin sujua. Kaksi ottelua kotihallissa toivat kaksi täyttä pistepottia, kun sunnuntaina kaatui Seinäjoen Peliveljet maalein 6-2.

Yksi teräsnaisten onnistujista oli Annamaija Tuloisela, joka tuuletti kahta osumaa viikonlopun molemmissa koitoksissa.

– Olin viikon pois harjoituksista sormivamman takia, mutta pääsin kuitenkin nopeasti peliin mukaan. Meillä toimii ketjukavereiden kanssa peli hyvin, ja he syöttelevät minulle mielellään. Viikonloppu oli loistava koko joukkueelta. Taistelimme hyvällä joukkuehengellä pisteet kotiin, Tuloisela iloitsi.

SPV:tä vastaan Steelers nakutti kaksi maalia kussakin erässä. Peli toimi paljon lauantaita paremmin ja oli päävalmentaja Toni Kankaanpään mukaan jopa kauden parasta.

– Hienoa nähdä, että joukkue pystyy venymään, kun sitä vaaditaan. Olemme harjoitelleet paineensietokykyä muun muassa ketjukoostumuksia vaihtelemalla, ja se alkaa kantaa hedelmää. Sunnuntaina meillä oli kokoonpanossa 18 pelaajaa. Jokainen pääsi kentälle ja hoiti ruutunsa kunnialla, Kankaanpää kiitteli.

Tuloiselan kahden osuman lisäksi Steelersistä maaliverkkoa heiluttivat Krista Niemelä, Katariina Niemi, Roosa Kankare ja Meri Mäkinen, joka pääsi laukomaan pallon tyhjään SPV:n maaliin ottelun loppuhetkillä. Syöttöpisteen saivat Niemi, Heli Haapalahti, Meri Jokinen, Rebekka Väyrynen ja Jenni Lehti.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti maalivahti Viivi Laine, joka ei voinut vastustajan osumille mitään. Hän napsi yhteensä 21 torjuntaa ja vastustajan veskari 24.

Viikonlopun voittojen jälkeen Steelers on sarjataulukossa toisena vain pisteen perässä kärkijoukkueesta SB Vantaasta. Steelersin pelit jatkuvat ensi lauantaina Sipoossa ÅIF:n vieraana. (HäSa)

Asiasanat