Uutiset

Steelersin naisille …murskatappio cupissa

Steelersin naiset eivät voineet vahvemmilleen mitään salibandyn Suomen cupin puolivälierissä. Liigajoukkue Porvoon Salibandyseura vei kotiottelustaan voiton murskaavin 13–0-lukemin.

Steelersin päävalmentaja Toni Kankaanpää kertoi joukkueen lähteneen avauserään kahdella ketjulla.

– Halusin nähdä, miten kärkikenttämme pystyvät haastamaan liigaporukan. PSS:n ensimmäiset osumat johtuivat siitä, ettemme olleet valmiita vastusajan fyysiseen ja kovatempoiseen peliin. Ensimmäinen erä oli kuitenkin tytöiltä tosi hyvä suoritus, ja saimme ykkös- ja kakkosketjun peliä eteenpäin, Kankaanpää iloitsi.

Toisessa ja kolmannessa erässä Steelers peluutti laajempaa nippua. Lähimpänä maalia oli Kankaanpään mukaan ylärimaan laukonut Katariina Niemi. Rumista lukemista huolimatta Kankaanpää oli tyytyväinen otteluun.

– Olisimme voineet lähteä peliin vain puolustamaan, mutta se ei olisi hyödyttänyt meitä mitenkään. Halusimme kehittää omaa peliämme ja harjoitella pallollista peliä, Kankaanpää huomautti.

Steelersin pelit Suomen cupissa eivät vielä ole ohi. Joukkue kohtaa pikkufinaalissa 25.1. Kauniaisten Grankulla IFK:n. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic