Uutiset

Steelersin naisille eri herunut pisteitä Mikkelistä

Kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä veivät veronsa Steelersin naisilta salibandyn 1. divisioonassa, eikä puhti enää sunnuntaina riittänyt pisteille mikkeliläisen Hatsinan vieraana. Steelersin päävalmentaja Toni Kankaanpää kuvaili ottelun avauserää luokattoman huonoksi salibandyksi.

– Tämä oli meidän joukkueemme ensimmäinen tuplaviikonloppu, ja se ikävä kyllä näkyi. Ensimmäisen erän jälkeen ei voinut olla tyytyväinen muuta kuin maalivahtipeliin molemmissa päissä. Olimme huonoja, mutta niin oli vastustajakin, Kankaanpää pohti.

Toisessa erässä Steelers sai Kankaanpään mukaan hetkittäisiä sykäyksiä, joiden aikana pallo liikkui hyvin ja maalipaikkoja saatiin luotua, mutta täysosumat jäivät puuttumaan. Kolmanteen erään Hatsina piristyi ja meni 3–2-johtoon. Kuutisen minuuttia ennen loppua Steelers tasoitti, mutta alle minuuttia myöhemmin vielä viime kaudella Steelersiä edustanut Ida Hamari tuuletti Hatsinan voittomaalia.

Steelersistä pisteille pääsivät Katariina Niemi (1+0), Heidi Förell (1+0), Meri Mäkinen (1+0), Meri Jokinen (0+1), Heli Haapalahti (0+1) ja Jenni Lehti (0+1). Päävalmentaja Kankaanpään mukaan joukkueen paras pelaaja oli maalivahti Viivi Laine, jolle kertyi 20 torjuntaa.

– Viivi ei voinut maaleille mitään ja torjui hyvällä prosentilla Hatsinan harppuunahyökkäykset. Meillä oli muitakin yksittäisiä onnistujia, mutta viisikkopelaaminen oli huonoa. Olen pettynyt tyyliin, jolla hävisimme, en niinkään tappioon. Viikonloppu oli raskas, ja yksi piste siitä on liian vähän, Kankaanpää ruoti.

Steelersin pelit jatkuvat tiistaina, kun se kohtaa Suomen cupin puolivälierissä liigajoukkue Porvoon Salibandyseuran vieraissa. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic