Uutiset

Steelersin naisille harmittava häviö

FT Steelersin kova taistelu ei riittänyt pisteille asti naisten salibandyn 1. divisioonassa. Iittala-hallissa vieraillut Espoon Indians oli tasaisessa pelissä niukasti parempi maalein 5–4.

Steelersin päävalmentajan Toni Kankaanpään mielessä oli päällimmäisenä pettymys siitä, että joukkue ei saanut palkintoa hyvästä pelistään.

– Kyllähän se harmittaa, kun tuollaisella työnteon määrällä ei tule pisteitä. Vastustaja ei ollut niin hyvä kuin odotimme, ja pystyimme haastamaan heidät hyvin. Tällä kertaa saimme maalejakin, mutta ne eivät riittäneet, Kankaanpää tuskaili.

Kotijoukkue aloitti hyvin ja meni avauserässä 2–0-johtoon. Toisessa erässä Indians tuli tasoihin ja ohi, minkä jälkeen maaleja tehtiin vuorotahtiin Indians edellä. Voittomaalin vierasjoukkue iski vajaa kahdeksan minuuttia ennen loppua.

Ottelun viimeisillä hetkillä Steelers haki tasoitusta ilman maalivahtia, mutta ratkaisuvoimaa ei enää löytynyt. Hämeenlinnalaisilla riitti pelaajia vain kahteen ketjuun, kun taas Indians oli liikenteessä 18 kenttäpelaajalla.

– Indians sai maalinsa jotenkin helposti. Tuntuu, että vastustaja pääsee aina meitä helpommalla, ja me joudumme tekemään todella paljon töitä yhden maalin eteen, Kankaanpää pohti.

Vaikka Steelersin maalivahdin Viivi Laineen selän taakse upposi viisi osumaa, hän teki myös hienoja pelastuksia. Laine esimerkiksi torjui Indiansin rankkarin toisessa erässä.

Kankainen …palkittiin

Kotijoukkueen parhaana palkittiin ansaitusti Ada Kankainen, joka teki kaksi maalia ja syötti yhden. Kankainen hyökkäsi terävästi etenkin avauserässä. Pisteille Steelersistä pääsivät myös Ida Hamari (1+0), Iida Hast (1+0), Veera Pellikka (0+2) ja Heidi Förell (1+0).

Steelers on tällä hetkellä sarjassaan kolmanneksi viimeisenä eli karsijan paikalla. Kaksi viimeistä joukkuetta putoaa suoraan. Kahteen edellä olevaan joukkueeseen hämeenlinnalaisilla on matkaa kaksi pistettä. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic