Uutiset

Steelersin naisille kelpaisi toinen voitto

Hämeenlinnalainen Steelersin naisten salibandyjoukkue pääsee mukavissa tunnelmissa lauantaiseen liigaotteluun Turun Palloseuraa vastaan. Edellisessä ottelussaan SB Vantaata vastaan Steelers ylsi kauden ensimmäiseen voittoonsa ja ponnahti sarjataulukossa pois jumbon paikalta. Ennen vantaalaisten kukistamista Steelersillä oli takanaan 10 ottelun tappioputki.

Teräsnaisilla on mainio mahdollisuus kartuttaa pistetiliään myös TPS-ottelussa. Turkulaiset ovat nimittäin sarjataulukossa sijalla 10, vain kaksi pinnaa Steelersin edellä.

Tepsi-pelissä on myös revanssin makua, sillä viime kauden liigakarsinnoissa turkulaiset nuijivat Steelersin otteluvoitoin 3–0 (maaliero 30–1).

Steelersin ykkösnyrkki Roosa Kankare, Heli Haapalahti, Sanna Roisko, Tiia Leppänen ja Laura Parikka on päässyt hyvän vauhtiin. Joukkueen parhaita pistenaisia ovat tällä kaudella olleet Kankare 8+0, Haapalahti 2+5 ja Roisko 2+4. Huomionarvoista on sekin että, puolustaja Leppänen porskuttaa jo kolmen ottelun maaliputkessa.

TPS:n parhaita pistenaisia ovat olleet puolestaan vasta 16-vuotiaat Milla Nordlund tehoilla 9+10 ja Jenna Saario 11+6. Erityisen vaarallisena pidetään myös heidän kapteeniaan Siru Karjalaista, joka on iskenyt tehot 5+4.

Steelersin maalikuningatar Roosa Kankare odottelee lauantain ottelua mielenkiinnolla.

– Voitto alla on todella mukava lähteä seuraavaan peliin. Joka muijalla on itseluottamus kasvanut ja voitonnälkä nyt entistä kovempi. Ensimmäiset pisteet maistuivat niin hyviltä, että niitä pitää saada lisää, Kankare sanoo.

Päävalmentaja Toni Kankaanpää odottaa suojateiltaan viime lauantain kaltaista esitystä.

– Uskon meidän tekemiseen ja siihen, että paineet ovat enemmän kaverilla. Jännä peli on tulossa ja uskon tasaiseen kamppailuun. TPS:lla on vahva ykköskenttä, jonka pelihuumorista on pitkälti kiinni heidän pelaamisensa, Kankaanpää pohtii.

Steelers ja TPS pelaavat liigaottelunsa Elenia-areenassa lauantaina kello 17. (HäSa)

Asiasanat