fbpx
Uutiset

Steelersin naisille neljä uutta pelaajaa

Joutsenon Katajasta tuleva puolustaja Elviira Tyrmi, Lammin Salibandyssä pelanneet nuoret Maiju Roivainen (puolustaja) ja Annu Selinummi (hyökkääjä) sekä Hatsinasta palaava hyökkääjä Ida Hamari ovat naisten salibandyliigaan nousseen hämeenlinnalaisen Steelersin uusia pelaajia.

– Nousijajoukkueen runko jatkaa ja vahvistukset ovat hyviä. Meillä on koossa hyvä nippu. Ringissä on nyt 25 pelaajaa. Mukana on myös omia hyviä nuoria, sanoo Steelersin naisten joukkueen päävalmentaja Jani Perkonmäki.

Perkonmäki sanoo itse päättäneensä, keitä joukkueeseen tulee ja keitä ei.

– Jos kultakimpale löytyy, totta kai otamme hänet joukkueeseen. Haku ei silti ole päällä.

Steelers on harjoitellut jo jonkin aikaa.

– Olemme pitäneet lähinnä fysiikkaharjoituksia. Kohta mennään sitten saliin. Juhannuksen jälkeen meillä on pieni tauko, mutta se ei ole todellakaan kuin pieni, Perkonmäki selvittää.

Perkonmäen mielestä Steelers voi lähteä liigaan ilman paineita.

– Helppo paikka meillä nyt on. Kukaan ei odota voittoa, kun viime kaudella meiltä odotettiin oikeastaan vain voittoja, hän tuumaa.

Viivi Laine, Sara Seurujärvi ja Mirka Hakkola ovat nousijajoukkueen maalivahteja. Puolustajia ovat Tyrmin ja Roivaisen lisäksi Emma Taponen, Laura Kakko, Tiia Leppänen, Meri Jokinen ja Meri Mäkinen. Hyökkäysvastuun kantavat Selinummen ja Hamarin lisäksi Roosa Kankare, Katariina Niemi, Ringa Laurila, Annamaija Tuloisela, Senni Hietanen, Heli Haapalahti ja Milla Vähälä.

Steelersin uusi apuvalmentaja on Jani Vatanen, joka tulee hämeenlinnalaisen seuraan miesten Divarin Pirkkalan Pirkoista. Tuulikki ja Kari Jokinen vastaavat huollosta ja joukkueen johtoon kuuluvat Kai Lindfors ja Juha-Pekka Järvinen. HäSa

Asiasanat

Menot