Uutiset

Steelersin naisille niukka tappio

Salibandyn naisten salibandyliigan paikastaan taisteleva Hämeenlinnan Steelers kärsi karvaan ja niukan tappion lauantaina Helsingissä. Kotijoukkue M-Team oli maalin verran parempi: 4–3 (2–1, 1–1, 1–1).

M-Team hallitsi ottelua, mutta Steelöersillä oli omat paikkansa. Minka Ovaska laukoi kotijoukkueen voittomaalin reilu viisi minuuttia ennen loppua.

– Juuri ennen sitä meillä oli lyhyt vapari. Sitten harhasyöttö ja vastustaja kuittasi. Pienten marginaalien peli, jutteli Steelersin naisten joukkueen päävalmentaja Toni Kankaanpää.

M-Team aloitti terävästi. Toisessa erässä se karkasi 3–1-johtoon, mutta Steelers ei hellittänyt.

– Nousimme vielä tasoihin ja se oli hyvää tekemistä, Kankaanpää arvioi.

Hän myönsi, että niukka tappio ja etenkin ottelun alku jäivät harmittamaan.

– Ensimmäisen kympin olimme purjeessa. Kotijoukkue tuli peliin hyvällä höyryllä. Meillä lataus meni ehkä jopa yli. Halua oli enemmän kuin järkeä. Tiesimme, että meillä olisi ollut mahdollisuus ottaa pisteet tästä pelistä.

Sanna Roisko teki Steelersille kaksi maalia. Kankaanpään mukaan koko ykköskenttä onnistui. Roiskon lisäksi siinä hyökkäsivät Heli Haapalahti (0+1) ja Roosa Kankare (0+1) ja puolustivat Laura Parikka ja Tiia Leppänen.

– Emma Taponen, Meri Jokinen, Jenni Lehti (1+0), Katariina Niemi (0+1), Kankaanpää liistasi joukkueensa onnistujia.

Sellainen oli myös 28 laukausta torjunut Sara Seurujärvi. M-Teamin molari Arla Salo pääsi 13 torjunnalla.

– Seuru ei mahtanut takaiskuille mitään. Yhtään helppoa ei mennyt omiin, Kankaanpää vakuutti.

Tiukka paikka

Steelers on kaksi kierrosta ennen runkosarjan loppua viimeistä edellisenä. Viimeisenä ja putoajan paikalla on SB Vantaa, joka on pisteen päässä hämeenlinnalaisista. Steelers pelaa tiistaina Porvoon Salibandyseuraa vastaan Elenia-areenassa ja päättää sarjan viikon päästä sunnuntaina Turussa TPS:n vieraana.

Asiasanat