Uutiset

Steelersin naisille pettymys jatkoajalla

Hämeenlinnalaisen Steelersin naisten salibandyliigassa pelaava joukkue oli lähellä kauden avauspistettään, mutta lappeenrantalainen NST juotti joukkueelle karvasta kalkkia 48 sekuntia ennen jatkoajalle venyneen ottelun loppua. Liisa Laapion (2+0) maali ratkaisi 4–3 (1–2, 2–1, 0–0) -voiton kotijoukkueelle ja lähetti Steelersin kotimatkalle viidennen tappion kanssa.

Steelersin päävalmentaja Jani Perkonmäki oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen, vaikka palkinto jäikin vielä saamatta.

– Kyllä piste olisi ollut ihan ansaittu, mutta tällä kertaa ei pomppinut loppuun asti. Peli oli kutienkin ihan selvästi parempi kuin aikaisemmin ja pelasimme ehjän 60 minuuttia. Se oli pienistä asioista kiinni, mutta nyt vastustaja sai tehtyä yhden maalin enemmän kuin me, vaikka se olisi voinut kääntyä kummin päin vain, Perkonmäki sanoi.

Valmentajan mukaan yksi pienistä asioista oli ylivoimapeli.

– Meille oli ylivoimaa enemmän kuin vastustajalla. Sillä olisi pitänyt rokottaa, mutta kaiken kaikkiaan peli oli hyvä, vaikka tulos olikin jotain muuta.

Perkonmäen mukaan kauden paras esitys antoi kuitenkin uskoa jatkoon.

– Se onkin nyt kaikista tärkeintä, että saamme homman oikeille raiteille. Silloin pisteitäkin alkaa putoilla, valmentaja luotti.

Steelers johti ottelua avauserässä 2–0 Meri Jokisen ja Annu Selinummen maaleilla. Kummankin osuman syötti Roosa Kankare. Hämeenlinnalaiset menivät toisessa erässä vielä 3–2-johtoon Ringa Laurilan tekemällä ja Katariina Niemen syöttämällä maalilla, mutta jatkoajalla voittomaalinkin tehnyt Laapio tasoitti 21 sekuntia Laurilan maalin jälkeen.

Hämeenlinnalaisten seuraava salibandyliigan ottelu on ensi lauantaina tamperelaista Kooveeta vastaan. Ottelu alkaa Elenia-areenassa kello 14. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic