Uutiset

Steelersin naisille selkeä kotivoitto

Steelersin naiset nappasivat tärkeät pisteet erittäin tasaisessa salibandyn 1. divisioonassa. Jukolan liikuntasalissa vieraillut Rovaniemen RSB Team jäi 7–2-numeroiden valossa täysin teräsnaisten jyrän alle, mutta kotijoukkueellakin oli ottelussa omat vaikeutensa.

Etenkään avauserässä Steelers ei pystynyt esittämään lähellekään parastaan. Pallo liikkui hitaasti, ja pelaajien ratkaisut olivat helposti arvattavissa. Myös päävalmentaja Toni Kankaanpään mielestä Steelersin pallollinen pelaaminen ja syöttöjen kovuus olivat lauantaina huonolla tasolla.

– Teimme pelin itsellemme vaikeaksi. Emme pelanneet oman pelitapamme mukaan ja puskimme pallon kanssa. Toisaalta vastustajakin puolusti hyvin eikä antanut meille kentällä tilaa, Kankaanpää huomautti.

Vaikeuksista huolimatta koko ottelu oli ainakin näennäistä Steelersin hallintaa. Kotijoukkueen maalihanat aukaisi Annamaija Tuloisela, jonka kaksi komeaa vetoa upposivat RSB Teamin verkkoon ensimmäisen erän lopussa ja toisen erän alussa. Molempiin osumiin sai syöttöpisteen Anu Tapper.

RSB Team tuli nopeasti tasoihin, mutta kahden erän jälkeen Steelers johti 3–-2 Meri Jokisen lauottua maalin vapaalyönnistä Heidi Förellin syöttämänä.

Kolmannessa erässä Steelers latoi maalipaikoistaan sisään hyvällä prosentilla. Myös RSB Teamilla oli tonttinsa, mutta yhteensä 23 koppia kerännyt kotijoukkueen maalivahti Sara Seurujärvi teki yritykset tyhjiksi.

Teräsnaisten päätöserän maalintekijät olivat Heli Haapalahti, Heidi Förell, Laura Parikka ja Assi Aakkula. Parikalle merkattiin myös syöttöpiste samoin kuin Meri Mäkiselle.

Steelersille jäi siis lauantain ottelusta käteen täysi pistepotti, mutta toisaalta myös paljon parannettavaa pelillisesti. Tason nostoon on mahdollisuus heti sunnuntaina, kun joukkue kohtaa kotihallissaan Seinäjoen Peliveljet. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic