Uutiset

Steelersin naisille tappio liiga-avauksessa

Steelersin naisten taival salibandyliigassa alkoi tappiolla SB Vantaata vastaan. Vantaa voitti kotihallissaan maalein 8–4.

Avauserän jälkeen tilanne oli kotijoukkueen hyväksi 2–1. Steelersin kauden avausmaalin iski Salla Nuorteva Rebekka Väyrysen syötöstä.

Toisen erän alkupuoliskolla SB Vantaa paukutti kolme maalia. Niiden jälkeen Steelers otti aikalisän, mutta siitä ei ollut apua, sillä vain hetkeä myöhemmin Vantaa siirtyi jo 6–1-johtoon.

Myös Steelers onnistui kakkoserässä maalinteossa. Heli Haapalahti laittoi pallon maaliin rangaistuslaukauksen päätteeksi ja syötti Roosa Kankareen osuman. Lopussa Steelers haki kavennusta ilman maalivahtia ja se poiki yhden maalin, kun Emma Taponen osui Salla Nuortevan syötöstä.

Alku hermostunutta

Steelersin päävalmentajan Toni Kankaanpään mukaan avauserä oli jännittynyttä peliä molemmilta joukkueilta.

– SB Vantaa pystyi ehkä avausmaalinsa jälkeen rentoutumaan vähän, ja toiseen erään he olivat paljon valmiimpia kuin me. Meillä tekemisen taso oli heikkoa ja pallo pomppi paljon. Sääli, ettemme saaneet porukkaa sellaiseen iskuun, ettei olisi jännittänyt niin paljon, Kankaanpää harmitteli.

Pelkän jännittämisen piikkiin Kankaanpää ei tappiota kuitenkaan laittanut.

– Jännitys näkyy yleensä pallollisessa pelissä, mutta meillä on parantamista myös halussa voittaa tilanteita ja mennä niihin kovaa. Olimme lampaita koko sakki. Uskon kuitenkin, että pelaajista löytyy halu pelata joukkueelle ja ottaa mustelmia. Kotiavauksessa on kasvojen pesun paikka, Kankaanpää lupaili.

Steelers pelaa ensimmäisen kotiottelunsa liigassa ensi lauantaina. Ottelu helsinkiläistä Erää vastaan alkaa Elenia-areenassa kello 17. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic