Uutiset

Steelersin naisille tappio Porvoossa

Steelersin naiset eivät onnistuneet ottamaan kauden avausvoittoaan naisten salibandyliigassa vielä kymmenennelläkään yrityksellä. Porvoon Salibandyseura oli hämeenlinnalaisia kotiottelussaan parempi maalein 7–2 (3–0, 1–3, 3–1).

– Olimme ensimmäisessä erässä ihan lampaita. Peli olisi ollut vastustajalle enemmänkin, jos Laineen Viivi ei olisi pelannut maalissa niin hyvin kuin pelasi. Koko muun joukkueen tekeminen oli avauserässä huonoa, mutta se parani toiseen ja kolmanteen erään. Vastustaja oli kuitenkin selvästi tänään edellä jokaisessa asiassa. Sen kertovat laukauksetkin, sanoi Steelersin naisten päävalmentaja Toni Kankaanpää.

Sanna Roisko oli hämeenlinnalaisten tehopelaaja maalilla ja syötöllä. Steelersin toisen maalin teki Tiia Leppänen. Syöttöpisteen sai Laura Parikka. Laine torjui

Kankaanpää myönsi, että pitkä tappioputki kaihertaa joukkuetta.

– Tekeminen pitää saada kenttämuutoksilla ja pienillä vaihdoilla paremmaksi, jos vastustaja on tämän päivän tavoin edellä. Se on tietysti rankkaa pelaajille. Meillä on toki tarkoitus nollata tilanne joka pelin jälkeen ja mennä uudelleen seuraavaan peliin, mutta totta kai tappioputki vaikuttaa. Turha on muutakaan väittää. Pelaamme kuitenkin joka kerta loppuun asti, kuten tänäänkin, vaikka voittajasta ei ollut epäselvyyttä, Kankaanpää sanoi.

Steelers pelaa vielä kaksi kotiottelua ennen pientä joulutaukoa. Kumpikin ottelu on sille tärkeä.

– Kohtaamme Vantaan ja TPS:n, jotka ovat juuri meidän edellä sarjataulukossa. Vantaalla on kaksi pistettä ja TPS:lla neljä. Niihin pitää joukkueenkin keskittyä mentaalisesti paremmin, jotta saamme hyvän esityksen kumpaankin, Kankaanpää toivoi. (HäSa)

Asiasanat