Uutiset

Steelersin naisille vierastappio

Steelersin naisten vuosi salibandyn naisten 1. divisioonassa alkoi tappiolla. Helsinkiläinen Erä III kukisti teräsnaiset kotihallissaan maalein 8–3 (2–2, 3–1, 3–0).

Ottelu alkoi tasaisena, mutta pelin edetessä Erä käänsi koitoksen itselleen. Steelersin päävalmentaja Toni Kankaanpää kuvaili avauserää paitsi tasaväkiseksi myös hyvätasoiseksi.

– Toisen erän alussa näytti siltä, että meillä jäi jalat koppiin. Keskivaihe oli ihan ok pelaamista, mutta harmittavat takaiskut käänsivät peliä, Kankaanpää pohti.

Ottelun toisella puoliskolla Erä nosti Kankaanpään mukaan tempoaan, ja Steelersin peli meni roiskimiseksi vastustajan annettua kovaa painetta.

– Emme saaneet päätöserässä enää vaarallisia tilanteita ja muutenkin vetojen määrä oli koko pelissä vähäinen. Meiltä puuttui röyhkeyttä, mutta taukojen jälkeen on aina vähän vaikeaa. Ero joukkueiden välillä ei ollut ihan niin iso, kuin numerot antavat ymmärtää, Kankaanpää huomautti.

Steelersin maalit tekivät Roosa Kankare (2+0) ja Sanna Roisko (1+0). Heli Haapalahti syötti kaikki kolme maalia.

Ensi lauantaina Steelers saa kotihallissaan vastaansa sarjakärki SB-Pron Nurmijärveltä.

– Olemme pelanneet kotona parhaat pelimme, ja se on kotiyleisön kannustuksen ansiota. Meillä on ollut hyvä yleisö koko kauden, Kankaanpää kiitteli. (HäSa)

Asiasanat