Uutiset

Steelersin naisille vihdoin avausvoitto

FT Steelersin naisten tuska helpotti salibandyn 1.divisioonassa, kun joukkue onnistui vihdoin nappaamaan kauden ensimmäisen voittonsa. Se kukisti vieraspelissä Porin FBT Karhut lukemin 2-5.

Karhut aloitti maalinteon vain kolmen minuutin pelin jälkeen. Steelersin Janna Ahonen kuitenkin tasoitti heti seuraavassa vaihdossa, ja loppuerä oli Steelersin heiniä. Iida Hast iski pallon porilaisverkkoon kahdesti, eikä kotijoukkue enää noussut taistelemaan voitosta.

Steelersistä maalinteossa onnistuivat vielä toisessa erässä Nette Ahonen (1+1) ja kolmannen erän lopussa Ida Hamari (1+2), joka pääsi viimeistelemään tyhjiin. Syöttöpisteet merkattiin myös Katariina Niemelle ja Anu Tapperille.

Steelersin valmentaja Jari Salo oli erittäin tyytyväinen tärkeisiin pisteisiin ja joukkueensa esitykseen.

-Meillä oli sairastapausten vuoksi kapea materiaali, mutta kaikki jaksoivat tsempata ja pelata hyvällä asenteella. Hallitsimme varsinkin ensimmäistä erää, ja kolmannen erän loppuminuutit pelasimme erittäin fiksusti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Pelaajat saivat varmasti piristys- ja itseluottamusruiskeen.

Karhut ei ollut tällä kaudella aiemmin hävinnyt kertaakaan. Steelers on edelleen sarjan viimeisenä mutta vain kahden pisteen päässä Saarijärven NiceBandystä ja Nokian KRP:stä. Se kohtaa juuri NiceBandyn ensi lauantaina Iittala-hallissa kello 17.

-Kun pelaamme yhtä hyvin kuin Porissa, meillä ei ole mitään hätää. Nyt näimme, että voimme voittaa minkä tahansa joukkueen, Salo sanoi. (HäSa)