Uutiset

Steelersin naisille voitto jatkoajalla

Steelersin naiset pääsivät joulutauon viettoon takataskussaan jatkoaikavoitto sarjakärkeä SB Vantaata vastaan. Täyden pistepotin ansiosta Steelers on tiukasti mukana salibandyn 1. divisioonan kärkikahinoissa vain pisteen päässä vantaalaisista.

Vantaalla pelatun ottelun alku oli päävalmentaja Toni Kankaanpään mukaan Steelersin heiniä.

– Olimme pallollisesti parempia ja pystyimme pyörittämään peliä. Pelasimme juuri sellaista peliä kuin meidän pitääkin pystyä pelaamaan. Likat noudattivat sovittua sotasuunnitelmaa hienosti, Kankaanpää kiitteli.

Toisessa erässä koitos kääntyi kotijoukkueelle, joka johtikin päätöserään lähdettäessä 3–2. Steelers oli kuitenkin lopussa taas vahvempi. Katariina Niemi tasoitti pelin kolmannen erän toisella minuutilla, ja Heli Haapalahti ratkaisi pisteet Hämeenlinnaan Roosa Kankareen (0+2) syötöstä, kun jatkoaika oli vanhentunut vain 12 sekuntia.

Steelersistä tehoille pääsivät myös Krista Niemelä (1+0), Salla Nuorteva (1+0) ja Meri Jokinen (0+1). Maalivahti Sara Seurujärvi torjui 30 kertaa vastustajan 24:ää vastaan.

Kankaanpää oli tyytyväinen pisteisiin ja koko joukkueensa alkukauteen. Kolmestatoista ottelustaan Steelers on voittanut kahdeksan ja hävinnyt neljä sekä pelannut yhden tasurin.

– Likat ansaitsevat alkukaudesta ison kiitoksen. Meille on osoittautunut erittäin tärkeäksi se, että meillä on leveä rosteri. Jos joku on poissa, aina löytyy paikalle kuin paikalle korvaava pelaaja. Voittava joukkue tarvitsee myös hyvän maalivahdin, ja sellaisia sekä Seurujärvi että Viivi Laine ovat olleet, Kankaanpää kehui. (HäSa)

Asiasanat