Uutiset

Steelersin naisille yhdestoista tappio putkeen

Steelersin naisten liigajoukkue onnistui venyttämään sunnuntaina liigaottelun Turun Palloseuraa vastaan jatkoajalle, mutta avausvoitto ja -piste jäi hämeenlinnalaisilta vielä saamatta. Elenia-areenassa vierailleen Turun Palloseuran Iina Siirilä masensi Steelersin jatkoajan ajassa 60.24 iskemällä joukkueelleen 8–7 (4–1, 0–4, 3–2) -voiton.

– Pelaamisemme ei pysy kasassa, vaan tekeminen vaihtelee erien sisällä. Välillä olemme erittäin hyviä ja välillä emme ole hirveän hyviä. En tiedä, mistä se johtuu. Voittomaali oli niin kova shokki, ettei peliä oikein pysty vetämään yhteen näin nopeasti, mietti Steelersin naisten joukkueen päävalmentaja Jani Järvinen.

Kotijoukkue oli parhaimmillaan toisessa erässä, johon se lähti kolmen maalin takaa-ajoasemassa. Saara Lehtosen kaksi maalia ja Ringa Laurilan (2+1) ja Emma Taposen osumat nostivat Steelersin kuitenkin maalin johtoonkin.

– Pisteitäkin tulisi, jos peli pysyisi sillä tavalla kasassa. Ehjää 60-minuuttista haemme, emmekä olleet siinä tänään kauhean lähellä. Tiedämme kuitenkin, että voimme sarjassa säilyä, jos sellaisia pelejä saamme. Jos sukellamme sillä tavalla kuin ensimmäisessä erässä, lähtö tulee. Onneksi meillä on yksitoista peliä aikaa. Nyt olemme olleet kuukauden yhdessä ja menneet myös eteenpäin. Nyt kysymys kuuluu, mitä teemme seuraavan kuukauden ennen seuraavaa peliä. Kuinka saamme joukkueen harjoittelemaan ja sitoutumaan harjoitteluun. Jos onnistumme siinä, menemme taas askeleen eteenpäin, Järvinen uskoi.

Steelersistä onnistuivat maalinteossa myös Roosa Kankare ja Vilma Vähälä. Maalissa pelannut Juulia Kataja torjui 28 laukausta, kun Essi Niskala selvisi turkulaisten maalissa 10 torjunnalla. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

23.9.2020

Fingerpori

comic