Uutiset

Steelersin naisten joukkue valmiina liiganousuun

Hämeenlinnassa saatetaan nähdä ensi kaudella salibandyn naisten liigan otteluita. Liigakarsintoihin päättyneellä kaudella yltänyt Steelers on valmis ottamaan sarjasta luopuneen Oulun Luistinseuran sarjapaikan.

Naisten liigaan suoraan nousi tänä vuonna SB Vantaa ja seuraavina karsinnoissa olivat O2 ja Steelers. Jyväskyläläinen O2-seura ei tiettävästi kuitenkaan halua nousta liigaan, eli sarjapaikka on nyt tarjolla Steelersille.

Steelersin sarjataso varmistuu lähipäivien aikana. Joukkueen päävalmentaja Toni Kankaanpää uskoo kuitenkin joukkueensa saavan liigapaikan.

– Kyllä se toteutuu lähes varmasti. Salibandyliitto ei ole vielä saanut O2-seuralta kirjallista anomusta liigapaikasta, vaikka asia pitäisi saada reilaan jo alkuviikosta. Me Steelersissä puolestaan pidimme perjantaina palaverin ja olemme valmiita ottamaan vastaan liigapaikan, kertoo Kankaanpää.

Jos Steelersille tarjoutuu nousumahdollisuus, pitää seuran täyttää liigalisenssin ehdot.

– Ne me kyllä täytämme. Taloudellisestikaan liigassa pelaaminen ei ole meille liian raskasta. Naisten puolella nimittäin liigassa pärjää lähes samansuuruisella budjetilla kuin 1. divisioonassakin. Nyt pitää vain odotella muutama päivä ja sitten tiedämme asiasta enemmän, Kankaanpää sanoo. (HäSa)

Asiasanat

Mainos