Uutiset

Steelersin naisten meno nihkeää

Hämeenlinnan Steelersin peli ei ota sujuakseen naisten salibandyliigassa. Tappiosta toiseen taapertanut joukkue ei onnistunut avaamaan pistetiliään kauden kuudennessakaan ottelussa lauantaina Elenia-areenassa. Tällä kertaa tamperelainen Koovee juotti Steelersille tappion karvasta kalkkia maalein 6–3 (2–0, 1–1, 3–2).

Steelersin peli osoitti jo piristymisen merkkejä viime sunnuntain Lappeenrannan ottelussa. NST:n kanssa joukkue taisteli urheasti jatkoajalle saakka, mutta lauantaina meno oli taas tahmeampaa.

– Maalipaikkoja oli vaikka kuinka moneen osumaan, mutta ei se vaan nyt natsannut. Meillä viimeistely ontui, ja kaveri puolestaan iski paremmilla tehoilla, summasi ottelu ykkösketjun sentteri Heli Haapalahti.

Haapalahti teki Steelsrin ensimmäisen maalin ja syötti kolmannen. Se oli kuitenkin laiha lohtu tappiopelin jälkeen.

– Kentällistemme peli on mennyt pikkuhiljaa eteenpäin, mutta tänään emme kyllä olleet iskussa. Meillä on ollut ongelmia otteluiden ensimmäisissä erissä ja tälläkin kertaa saimme vähän huonon lähdön pelin, Haapalahti harmitteli.

Haapalahden lisäksi maaleja Kooveen verkkoon iskivät Milla Vähälä ja Roosa Kankare. Tehotilastojaan kartuttivat lisäksi maalisyöttöjä jakaneet Emma Taponen ja Ringa Laurila.

Steelersin maalissa pelannut Sara Seurujärvi torjui 19 kertaa. Kooveen veskarille Kristiina Tarkiaiselle kirjattiin puolestaan 20 torjuntaa.

Kooveen tehokkain oli kolme maalia iskenyt kakkosketjun laitahyökkääjä Johanna Homi. Maalinteossa onnistuivat lisäksi Hanna Puolakka, Ellinoora Huotari ja Roosa Salmela.

Steelersillä riitti yritystä lauantain ottelussa. Ihan jokaisessa hyökkäyksessä pallo ei kuitenkaan pomppinut mukana.

Tämän myönsi myös joukkueen toinen valmentaja Jani Vatanen.

– Kyllä meillä tossu riittää, mutta ajatukset eivät tahdo pysyä menossa mukana. Tänään olimme taas alussa aika pehmeitä ja vasta avauserän jälkeen aloimme taistella. Puolustimme aika hyvin viisikkoina, mutta hyökkäyspäässä ujostelimme ihan liikaa, Vatanen sanoi.

Steelers jatkaa avauspisteidensä jahtaamista ensi lauantaina Oulussa. Sarjajumbo kohtaa tuolloin Salibandyseura Rankat Ankat. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

18.2.2020