Uutiset

Steelersin naisten tappioputki venyy

Steelersin naisten ensimmäinen voiton metsästys tämän kauden salibandyliigassa sen kuin jatkuu. Sunnuntaina kauden avausvoitto ei ollut lähelläkään, kun Elenia-areenassa vieraillut oululainen Salibandyseura Rankat Ankat lähti pitkälle kotimatkalleen 9–1 (2–0, 2–1, 5–0) -voiton kanssa.

Ottelu ratkesi lopullisesti vasta kolmannessa erässä, johon vierasjoukkue lähti kolmen maalin johdossa ja iski viimeisen 20 minuutin aikana viisi maalia lisää Juulia Katajan selän taakse.

Pahiten hämeenlinnalaisia rokotti SSRA:n ykköskentän vasen puolustaja Sanna Risteli, joka viimeisteli kaksi ylivoimamaalia ja teki esityön kahteen muuhun vierasjoukkueen maaleista. Oululaisista maalinteossa onnistuivat myös Jonna Virkkunen, Linda Pitkänen, Liinu Koivisto, Riina Baer, Jannica Hagström (1+1), Saara Männikkö ja Henriikka Keinänen. Katja Nättilä syötti kolme vieraiden maalia.

Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen ei joukkuettaan pelin jälkeen tuominnut.

– Aika kapealla kokoonpanolla menemme tällä hetkellä. Täytyy jutella joukkueen kanssa harjoittelun ja pelin yhtälöä. Sitä alamme ratkoa, että pääsisimme aina peleihin tuoreilla jaloilla. Eipä se kuitenkaan tilanteeseemme ratkaisu ole, vaan kohennettavia pelillisiäkin asioita on. Joka pelissä menee omiin kahdeksan tai yhdeksän ja teemme yhden tai kaksi. Siinä on yhtälöä kerrakseen ratkaistavaksi, Järvinen sanoi.

Järvinen löysi omiensa esityksestä myös positiivista.

– Pidän tuosta joukkueesta. Se tekee mitä sanomme ja yrittää kovasti, mutta tulosta ei vain tule millään. Ei tule maaleja. Pelin rakenne on hyvää ja teemme sovittuja asioita, mutta ei se vain riitä, Järvinen mietti.

Steelersin ainoan maalin, 1–2-kavennuksen toisessa erässä, viimeisteli ylivoimalla Saara Lehtonen. Syöttöpisteen maaliin ansaitsi Meri Jokinen. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

25.2.2020