Uutiset

Suistolla eletään kädestä suuhun

Verkatehtaalla reilun vuoden toiminut ja vuolaasti kiitelty Suisto-klubi on ollut menestystarina monella tapaa. Mutta ei taloudellisesti.

– Tottahan se on, että kädestä suuhun ja kuukausi kerrallaan eletään, toimitusjohtaja Ukri Kokkonen myöntää.

Kokkonen ja yrittäjäkumppaninsa Kristian Schmidt joutuvatkin nyt hieman tinkimään periaatteistaan, ja nostamaan ravintolan ja sisäänpääsylippujen erittäin huokeina pidettyjä hintoja. Näin rästilaskut aiotaan saada maksettua ja talous balanssiin.

– Esiintyjien laadusta ei kuitenkaan tingitä, se on meille pyhä asia, kaksikko toteaa.

Yrittäjillä riittää edelleen uskoa klubin tulevaisuuteen. Kävijämäärät ovat vakiintuneet etenkin viikonloppuisin mukavalle tasolle.

– Lähtö oli idealistinen, ja paljon meni rahaa hukkaan ihan oman amatöörimäisyyden takia. Nyt oppirahat on maksettu. (HäSa)

Lue aiheesta lisää perjantain Hämeen Sanomista.

Päivän lehti

21.1.2020