Uutiset

"Sulhanen, nyt ette saa suudella morsianta"

Maassa maan tavalla. Israelilainen pariskunta on saanut Intiassa sakot, kun he erehtyivät häidensä lopuksi suutelemaan.
Intialainen oikeusistuin tuomitsi parin säädyttömyydestä. He joutuvat maksamaan 1 000 rupian (noin 20 euron) sakot.

Epäonninen pariskunta oli päättänyt mennä naimisiin perinteisellä hinduseremonialla. Vihkiminen järjestettiin hindujen pyhiinvaellusten kohteessa, Pushkarin kaupungissa.

Kun pari pussasi häidensä päätteeksi, hindupapit raivostuivat ja ilmiantoivat heidät poliisille.

– Emme siedä lainkaan tämäntapaista kulttuurista saastetta, jyrisi pappien järjestön johtaja Ladoo Ram Sharma.

Intiassa on tiukat lait säädyttömyydestä. Aasian maassa ei suvaita julkista suutelemista.

STT

Miss Thaimaa palautti kruununsa

Australialainen Angela MacKay palautti kruununsa oltuaan kymmenen päivää Miss Thaimaana. MacKay sanoo täysin odottamattomasti tulleen tittelin häiritsevän liikaa hänen työtään mallina.

– Menin kilpailun mukaan lähinnä oppiakseni puhumaan kieltä, 21-vuotias australialaisen isän ja thaimaalaisen äidin tytär kertoo.

– Halusin myös päästä paremmin perille Thaimaan kulttuurista. Voin aivan rehellisesti sanoa, että kilpailun voitto oli minulle jättiyllätys, MacKay lisää.

MacKayn houkuttelivat osallistumaan kilpailuun hänen Thaimaassa asuvat sukulaisensa. Mutta sitä Angela ei tiennyt, että missinä oleminen edellyttää vuoden kestävää asumista Thaimaassa.

Kruunun lisäksi Miss Thaimaa sai palkinnoksi noin 20 000 euroa rahaa ja yli 15 000 euron arvoisen auton.

MacKayn luovuttua tittelistään Thaimaa lähettää Miss Maailma kisoihin perintöprinsessa Sirinda Jensenin. Uusi Miss Thaimaa on puoliksi hollantilainen ja puoliksi thaimaalainen.

STT

Jalkapallofanien ällistyttävä juoni

Jalkapallofanit keksivät outoja tempauksia, mutta nyt Perussa on koettu jotain aivan uutta. Liki 300:aa gambialaista futisfania kuljettanut lentokone teki valepakkolaskun, jotta matkustajat pääsisivät katsomaan Gambian tärkeää maaottelua.

Kone teki pakkolaskun tiistaina Perun Piuran kaupunkiin.
Lentäjät keksivät pakkolaskun tekosyyksi bensiinin vähyyden. Kuinka ollakaan, Gambia kohtasi Piurassa samana iltana Qatarin jalkapallon alle 17-vuotiaiden MM-kisoissa.

Juoni onnistui hienosti. Kone sai luvan tehdä pakkolaskun, ja gambialaiset pääsivät katsomaan nuorisomaajoukkueensa matsin. Pelin lopputulos oli sekin kuokkavieraille suotuisa: Gambia nujersi Qatarin maalein 3-1.

Air Rum -yhtiön lentokone ehti rikkoa useita sääntöjä. Koneen oli määrä lentää Perun pääkaupunkiin Limaan, mutta se saapui lattarimaan ilmatilaan luvatta Piuran kohdalla.

Lentokone sekä sen lentäjät ja matkustajat määrättiin pelin jälkeen odottamaan, seuraako huijauksesta jonkinlaista rangaistusta.

STT

Päivän lehti

22.9.2020

Fingerpori

comic