fbpx
Uutiset

Sulhanen suo suunnitteluvastuun morsiamelle

Hämeen linnan leipomossa sunnuntaina järjestetty Lupausten ilta -häätapahtuma todisti, että häiden suunnittelu on pääasiassa naisten käsissä.

Noin 200 maksaneesta asiakkaasta enemmistö vaikutti nimittäin olevan tulevia morsiamia, jotka olivat liikkeellä ystävineen tai äitiensä kanssa. Sulhasiakin joukosta kuitenkin löytyi, ja ainakin yksi heitä oli saapunut paikalle ihan vapaaehtoisesti.

-Tulin ihan avoimin mielin, eikä tarvinnut pakottaa. Pitäähän sulhasenkin olla asioista perillä, toukokuussa vihille asteleva Esa Myllymaa vakuutti.

Myllymaa ja tuleva rouva Myllymaa, neiti Emma Eskola ovat suunnitelleet häitään neljä vuotta kestäneen kihlauksen ajan, pääasiassa morsiamen johdolla.

Häätapahtumasta pari haki yhdessä ideoita esimerkiksi sulhasen vaatetuksen suhteen.

-Pukuasiat ovat vielä auki, joten muotinäytös oli hyvä juttu. Saattaa olla, että suunnittelemani saketti vaihtuu johonkin muuhun, Myllymaa mietti.

Pari etsi tapahtuman noin 20 näytteilleasettajan tuotteista ideoita myös morsiamen vaatteisiin ja hääkuvaukseen.

-Ihan hyvältä näyttää, Eskola arvioi ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman antia.

Näytteilleasettajien enemmistö oli paikallisia yrittäjiä. Tapahtumaa järjestämässä ollut juhlapukuliike Revelationsin yrittäjä Aurora Raiskinen kertoi tapahtuman yltäneen tavoitteeseensa.

-Tavoitteemme oli noin 150 kävijää, joten ainakin nyt on sellaiset fiilikset, että eiköhän tämä järjestetä ensi vuonna uudestaan. (HäSa)

Menot