Uutiset

Suomen PGA palkitsi Hannu Kuussaaren

Helsinki. Tawast Golfin Hannu Kuussaarelle ojennettiin Sigge Nyström -palkinto ammattilaisgolfjärjestö PGA:n palkitsemistilaisuudessa torstaina Helsingissä. Sigge Nyström -palkinto on PGA:n edustamien arvojen ylläpitämisestä ja kehittämisestä jaettava palkinto.

Pitkän ja menestyksekkään peliuran jälkeen 1980-luvulla golfopettajaksi siirtynyt Kuussaari oli yllättynyt saamastaan huomionosoituksesta.

– En todellakaan osannut odottaa tätä, Kuussaari tunnusti.

Uransa Aulangon viheriöillä aloittanut Kuussaari tunsi henkilökohtaisesti Nyströmin, joka oli Suomen ensimmäinen golfopettaja.

– Me, jotka olemme olleet PGA:n jäseniä sen perustamisesta alkaen, tunsimme Sigge Nyströmin sekä hänen uransa, saavutuksensa ja panoksensa Suomen golfille. Palkinnon saaminen herättää tunteita ja sen arvostaa äärimmäisen korkealle, Kuussaari herkistyi.

Muut tilaisuudessa palkitut olivat Ursula Wikström (vuoden pelaaja), Mikael Mustonen, Esa Lehti, Markku Louhio, Kari Bakker (vuoden valmentajat, naisten MM-pronssijoukkue), Aura Golf (PGA Suomi -palkinto) ja Peter Erofejeff (vuoden läpimurto).

Asiasanat

Päivän lehti

23.11.2020

Fingerpori

comic