Suomi69

 

Musta on tosi kivaa keskustella netissä. Siäl tapaa tosi paljon erilaisia ihmisiä.
 
Onx kellää tietoa kytköksistä ja suhmuroinneista Hämpässä? Käyppä keskiyöllä katsomassa mitä tyhjässä parkkitalossa tapahtuu. Ai siellä kerro lisää! En kerro koska koneisto selvittää mun ip-osoitteen ja mut eliminoidaan. Muutaman vihjesanan mä voin antaa: kaapu, naamio, alttari, ritariviiri, pääkalloastia ja höyryävä verimalja. Päättele ite loput. Siis kokoontuux siellä joku vapaamuurariporukka vai? Sinuna olisin vääähän varovaisempi noiden salaseurajuttujen kanssa. Tätä palstaa seurataan 24/7. Kaikki tän kaupungin meediat on yhteistyössä ja kuntaliitospomoilla on suora valvontayhteys tähän palstaan.
 
Kuulin työkaverin muijalta että nyt siellä kiskotaan asukkailta viimeisiä leekoja suusta jää hallin katsomon päädyn rytmi ryhmän mara kassien täytteiksi. Rahisevat kuulemma riisiä pätevämmin. Kalmojen vähempi arvoiset orgaanit kärrätään pyhänä moottoritien pohjan tiivisteeksi. Vanhus pahoin pitelyä sanon mä! Sinne lähti, enterillä eetteriin, bisset on loppu eli meikä läinen vetää tsetaa ja jos joku kysyy niin meikä läinen on valmis istumaan jos tästä joku kunnian loukkaus syyte juttu tulee ja kyllä tää on ihan vapaa maa sanoa mikä on oma mielipide!
 
Onko krapula? Olit sitten klo 4.47 käynyt kirjoittelemassa tyhmiä. Ja vielä valenimimerkillä Usrep. Etkö uskalla omaa nimees käyttää? Usrep sulla on housuissas. Mutsis oli Usrep kun sua teki. Mä selvitän sun ip-osoitteen. Sun mutsis on niin runsas, että katetulle moottoritielle tarvitaan viides kaista. Sun mutsis on niin tuhti, että katetun moottoritien viereen tarvitaan toinen moottoritie ja toriparkin katteelle kate. Mä pusken viestiä salaisesta ip-osoitteesta hahahahaha. Älä hauku mun mutsia tai mä vedän sua johdannaisella, hinaaja. Anteeks et mä tähän väliin mutta siis niin ku mitä järkeä on notkua jossain suomi69-foorumilla arkena aamu viideltä!? Tukehdu sä johdannaisees, tilaajatuottaja. Mun läppärin kello on väärässä ajassa. Siis mä kirjotin ton jutun 5.57. Ime mun johdannaista. Mä tunnen muutaman portsarin ja sulla on ihan just johdannainen siellä poikittain.
 
Nyt on mahdollisuus vaikuttaa. On nimittäin tulossa uusi puolue. Siellä saa sanoa miten asiat on. Rehellisesti ja suoranaisesti. Jokunen ääni kuuluu. Laita viestiä jos oot messissä. Terveisin Make.  Sellaista viestiä täältä että sähkön hinta on ihan tolkuton.  Koiran omistaja – kerää jätökset! Onko antaa vinkkiä hyvistä thai hieronta paikoista? Moi, Make! Toi sun idea uudesta puolueesta kuulostaa tosi kivalta mutta se mitä mä tahtoisin todella tietää on se että onko Hämpässä viime aikoina tapettu ketään ja jos on niin missä päin ja millä aseella vai oliko itsari? 
 

Päivän lehti

17.1.2020