Uutiset

Susanna Tapani …vahvistaa HPK:ta

HPK:n naisten jääkiekkojoukkue saa merkittävän vahvistuksen, kun hyökkääjä Susanna Tapani teki vuoden sopimuksen hämeenlinnalaisjoukkueen kanssa.

Tapani on yksi Suomen parhaista naisjääkiekkoilijoista. Hän kuuluu Suomen maajoukkueeseen ja edusti Suomea Sotshin olympialaisissakin. Tapanin toinen laji on ringette, jota hän pelaa yhä Raision Nuorisokiekon joukkueessa. Ringetessä Tapani on saavuttanut maailmanmestaruuden.

Tapani, 21, pelasi ensimmäiset ottelunsa jääkiekon naisten SM-sarjassa nimenomaan HPK:ssa kaudella 2011–12. HPK ylsi sillä kaudella pronssille. Seuraavalla kaudella Tapani hyökkäsi Espoon Bluesin paidassa ja oli voittamassa suomenmestaruutta. Viime kaudella hän opiskeli Yhdysvalloissa ja pelasi Pohjois-Dakotan yliopiston joukkueessa.

– Olen todella tyytyväinen, että Susanna valitsi jääkiekkojoukkueekseen HPK:n. Tiedämme hänen vahvuutensa ja todella kovan voittamisen halun. Susanna tuo meille merkittävästi lisää hyökkäysvoimaa ja hän pelaa erittäin hyvin myös puolustussuuntaan. kyseessä on maailmanluokan pelaaja, jonka luistelusta muiden kannattaa ottaa mallia, kehuu HPK:n manageri Jorma Hassinen Tapania. (HäSa)

Asiasanat

Menot