fbpx
Uutiset

Sushivaras uhkaili itseään puukolla

Nälkäinen japanilaismies tunkeutui herkkukauppaan puukolla aseistautuneena, mutta uhkaili ainoastaan itseään. Mies sanoi tekevänsä itsemurhan, jos hänelle ei heti anneta sushiateriaa.

Osakassa tapahtuneen välikohtauksen pääosaa esittäneellä miehellä on ikää 68 vuotta.Työttömyyden peikko oli leijaillut ilmassa pitkään, ja lopulta mies oli työttömäksi joutunutkin. Tragedian täydellisti se, että syystä tai toisesta miehen työttömyyskorvauksen maksaminen lopetettiin.

Ennen tunkeutumistaan herkkuliikkeeseen mies oli tuikannut lähellä sijaitsevan asuntonsa tuleen. Herkkukaupassa hän kertoi puukkonsa säestyksellä, että rahaa ruokaan ei ole, mutta syötävää pitäisi saada.

Tunnin kuluttua poliisi pyydysti miehen kauppaliikkeestä parempaan talteen. Mies oli syönyt banaaneja ja hyödyntänyt myös kaupan alkoholivarastoa.

Poliisi ei kerro, saiko mies sushia syödäkseen.

STT

Kukkomainen jekku naapureille

Saksalainen pariskunta lähti lomalle, mutta jätti pienen muiston naapureille. Itzehoen kaupungissa asuvat lomailijat virittivät asuntoonsa ajastimeen kytketyn kovaäänisjärjestelmän, joka käynnistyi joka yö ja soitti kukon kieuntaa.

Useiden valitusten jälkeen poliisit hankkivat kotietsintäluvan ja tunkeutuivat asuntoon. Sieltä löytyi ajastettu nauhuri, jonka kovaääniset oli suunnattu kohti naapureita.

– Laite käynnistyi aamulla kello kahden ja neljän välillä ja soitti kukon kieuntaa valtavan kovalla äänenvoimakkuudella. Kieunta kesti noin 20 minuuttia kerrallaan, paikkakunnan poliisista kerrottiin.

Poliisi takavarikoi laitteiston ja syyttää edelleen lomailevia häiriköitä pahoinpitelystä ja rauhan häirinnästä. Naapureiden välillä ei tiettävästi ole aiemmin ollut erimielisyyksiä.

STT

Menot