Uutiset

Syyslomaviikolla graffiteja ja tanssia

Riihimäen kaupungin nuorisoyksikkö järjestää syyslomaviikolla eli 22.-30.10. lokakuuta toimintaa ala- ja yläkouluikäisille.

Nuorisokeskus Monarissa (Uudenmaankatu 1) laitetaan tussit laulamaan ja spraymaali suhisemaan maanantaina 24. lokakuuta, kun Funk On ry:n graffititaiteilijat tulevat opastamaan nuoria urbaanin taiteen luomisessa. Työpajassa käydään kello 12-15 läpi graffitimaalaamisen perusteita sekä eri tekniikoita.

Tuolloin voi kustomoida lenkkareitaan tai skeittilautaansa. Lisäksi toteutetaan graffitiaiheinen taulu yhteisvoimin. Päälle kannattaa laittaa sellaiset vaatteet, joita ei mahdolliset maalitahrat haittaa. Paja on tarkoitettu 7.-luokkalaisista 17-vuotiaisiin.

Osallistuminen ei maksa mitään. Ilmoittautumiset 20.10. mennessä piia.lievetmursu @riihimaki.fi tai 050 3098618.

Tanssipaja puolestaan järjestetään keskiviikkona 26.10. kello 12-15 Monarissa. Pajassa voi tutustua eri tanssilajeihin DanceArtin tanssinopettajan johdolla. Luvassa ainakin hiphopia/streetiä ja show-tanssia. Työpajaan ei ole ikärajaa, eikä osallistuminen maksa mitään. Lisätiedot: Heidi Lindroos, 040 330 4714 tai heidi.lindroos@riihimaki.fi

Lisäksi keskiviikkona 26.10 järjestetään Riihimäen seudun NHL 12 -turnauksen online-finaali kello 18 Monarissa.

Ilmainen syysloman päättäjäistapahtuma pidetään perjantaina 28.10. kello 18-22 Nuorisokeskus Monarissa. Ikäraja on sama kuin graffitipajassa. Tuolloin nuoret pääsevät maalaamaan Monarin montun lattiasta kattoon Funk On ry:n graffititaiteilijoiden kanssa. Tarjolla on myös musiikkia ja tanssia. (HäSa)