fbpx
Uutiset

T-klubin seminaarissa vahva kattaus – luennoimassa emeritusprofessori ja estejuoksun Euroopan mestari

Olavi Vuorinen (vas.), Jarmo Mäkelä ja Jorma Kemppainen suunnittelivat T-klubin 26. syyskuuta järjestettävää valmennusseminaaria Vuorisen kotona Hämeenlinnassa. Kuva: Pekka Rautiainen
Olavi Vuorinen (vas.), Jarmo Mäkelä ja Jorma Kemppainen suunnittelivat T-klubin 26. syyskuuta järjestettävää valmennusseminaaria Vuorisen kotona Hämeenlinnassa aiemmin keväällä. Kuva: Pekka Rautiainen

Hämeenlinnan Tarmon kannatusyhdistys T-klubi järjestää jo perinteeksi muodostuneen seminaarinsa 26. syyskuuta Hämeenlinnan Raatihuoneella. Esillä ovat niin urheilun monipuolisuuden vaade kuin varhaisen lajivalinnan käytänteet ja sisällöt.

Seminaarissa luennoivat biomekaniikan professori Janne Avela Jyväskylän yliopistosta, kestävyysjuoksuvalmentaja ja 3000 metrin estejuoksun Euroopan mestari Jukka Keskisalo, valmentaja Mervi Brandenburg sekä Brandenburgin valmennettava pikajuoksija Lotta Kemppinen, maastohiihtovalmentaja Pekka Vähävihu sekä kasvatustieteen emeritusprofessori Kari Uusikylä. Seminaarin puheenjohtajana toimii liikuntaneuvos Jarmo Mäkelä.

– Monipuolisuus vai varhainen lajivalinta on ollut ajankohtainen kysymys. Tarkoitus on avata aihetta asiantuntijoiden ja tutkijoiden näkökulmasta, T-Klubin puheenjohtaja Olavi Vuorinen sanoo.

 

Vuorinen on luottavainen, että seminaari kyetään järjestämään koronaviruksen aiheuttamista vallitsevista olosuhteista huolimatta.

– Kaupungin kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta lomakauden jälkeen katsotaan lopullisesti, mikä on tilanne. Kaikki viittaa kuitenkin siihen, että seminaari voidaan järjestää.

T-Klubin seminaareja on järjestetty vuodesta 2006 alkaen. Seminaaria ovat järjestämässä T-Klubin lisäksi yhteistyössä Suomen Valmentajat ry ja Hämeenlinnan kaupunki.

Lisätietoja saat tästä linkistä.

Menot