Uutiset

Tahko liian kova …Paukun naisille

Hämeenlinnan Paukusta ei ollut suurta vaivaa Hyvinkään Tahkolle torstaina Hyvinkäällä pelatussa pesäpallon naisten Suomensarjan ottelussa.

Paukku pyristeli vastaan ensimmäisellä jaksolla, jonka se hävisi 10–6. Toinen jakso oli yhtä maalia, se meni Tahkolle murskanumeroin 18–0.

– Ensimmäinen jakso oli hyvä molemmilta joukkueilta. Toisella jaksolla ulkopelimme lopahti. Toisaalta Tahko löi läpi ottelun erittäin hyvin. Ei se meiltä lahjajuoksuja saanut, selvitti Paukun valmentaja Jari Luopa.

Tahkon ykkönen oli vielä viime kaudella Paukussa pelannut Petra Jokivalli. Hän kiersi kunnarin ja löi sen päälle seitsemän juoksua. Jokivalli toi joukkueelleen neljä juoksua. Jokeri Eeva Saarinen sai saldokseen 1+4/2.

Minna Varis löi Paukulle kaksi juoksua, Anna Knuuttila ja Laura Surakka yhden. Kaksi juoksua Paukku sai vastustajan harhaheiton ansiosta. Aliisa Aakula toi kolme juoksua, Aija Aakula kaksi ja Heidi Nieminen yhden.

Luopa nosti omasta joukkueestaan varmasti ulkopelinsä kakkospolttajan tontilla hoitaneen Essi Elomaan ja vasta 14-vuotiaan lukkarin Anni Heikkilän.

Paukku jatkaa Suomensarjaa sunnuntaina Tampereella. (HäSa)

 

 

 

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic