fbpx
Uutiset

Taksikuski pidätteli kolaroinutta rattijuoppoa

Rattijuopot työllistivät poliisia Riihimäellä perjantai-illasta lauantaiaamuun. Vakavin, kolariin johtanut tapaus sattui kello 4.30 Arolammintiellä, missä paikallinen mies viisti autollaan vastaan ajanutta taksia siten, että menetti kulkuneuvonsa hallinnan ja päätyi ajokkeineen kyljelleen ojanpientareelle.

Taksikuski pidätteli 2,33 promillen humalassa ollutta rattijuoppoa kunnes poliisi ehti paikalle. Kummankin ajoneuvot kärsivät vaurioita, mutta kuskit selvisivät onnettomuudesta vammoitta.

Noin kello 23 poliisi pysäytti Punkantiellä vuonna 1968 syntyneen hyvinkääläisen miehen, jota epäillään huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena ajamisesta. Miehellä ei ollut ajokorttia, ja hänen autonsa oli katsastamaton.

Kello 3.45 partio pysäytti Sipusaarentiellä henkilöauton, jossa oli matkustajina useita nuoria miehiä. Ratissa istunut 19-vuotias puhalsi alkometriin lukeman 1,16 promillea. Pian selvisi, että myös toinen, 1,06 promillen mies, oli hieman aikaisemmin ajanut autoa, jonka omisti yhden kyydissä olleen nuorukaisen isä. (HäSa)

Menot