fbpx
Uutiset

Taksimies puuhaili asiakkaan kanssa takapenkillä - syntyi lapsi!

Vasta hiljattain taksikuskina aloittanut chicagolainen Nedal Haddad tiesi homman ottaessaan, että hän joutuu auttamaan ihmisiä siirtymään paikasta toiseen. Mutta Sitä Haddad ei tiennyt, että hän pääsee pian myös siirtämään ihmisen kohdusta kansalaisten kirjoihin.

Nedal otti kyytinsä raskaana olevan naisen seurueen, johon kuuluivat lisäksi naisen sisar ja äiti Kolmikko oli matkalla läheiseen sairaalaan, jossa synnytyksen oli tarkoitus tapahtua. Kovin pitkälle ei taksikyyti ehtinyt, kun raskaana oleva nainen ilmoitti, että vauva tulee ulos juuri nyt.

– Parempi, ettei se vielä tulisi, Haddad muistaa vastanneensa.

Vauva ei kuitenkaan ollut kiinnostunut taksimiehen mielipiteistä, vaan alkoi pontevasti tehdä tuloaan. Naisen sisaresta ja äidistä ei tilanteessa ollut apua. Heistä ei ollut muuhun kuin kiljumaan hysteerisinä. Haddad heitti sukulaiset ulos kaarasta ja siirtyi takapenkille auttamaan.

Jordaniasta lähtöisin olevalla Nedal Haddadilla on kolme lasta, mutta synnytyksessä mies oli nyt mukana ensimmäistä kertaa. Lapsen auttaminen maailmaan häneltä kuitenkin sujui kuin vanhalta tekijältä.

– Onpa kaunis tyttö, onnellinen äiti kehuu estottomasti taksimiehen avustuksella syntynyttä tytärtään, jonka nimeksi tulee Gabrielle.

STT

Tv-evankelista varoitti kaupunkia Jumalan vihasta

Jumalan rangaistuksella uhkaaminen on palannut Yhdysvaltain uusoikeiston retoriikkaan. Suosittu tv-evankelista Pat Robertson varoitti kokonaista kaupunkia Pennsylvaniassa Jumalan vihasta.

Tv-pappi raivostui Doverin pikkukaupungin asukkaille, koska nämä erottivat koululautakuntansa. Lautakunta oli kannattanut luomisopin ottamista opetusohjelmaan.

Evankelistan mukaan doverilaisten ei pidä yllättyä, jos kaupunkia kohtaa katastrofi.

– Älkääkä pyytäkö apua Jumalalta. Olette juuri hylänneet hänet, hengenmies jyrisi.

Pat Robertsonin tv-ohjelma nimeltä The 700 Club kerää Yhdysvalloissa päivittäin miljoonan katsojan yleisön. Lisäksi ohjelmaa esitetään ympäri planeettaa käännettynä peräti 70 kielelle.

Viime kesänä Robertson ylti otsikoihin, kun hän kehotti tappamaan Venezuelan vasemmistolaisen presidentin Hugo Chavezin.

STT

Menot