Uutiset

Talkoilla ja tekemällä yhteenkuuluvuutta

Etelä-Hattulan Maa- ja kotitalousseura aloittaa vielä tänä syksynä nuorille avoimia iltoja aina perjantaisin Kouvalan maamiesseuran talolla. Tarvetta vapaaehtoisista valvojista on, joten puheenjohtaja heittää kopin myös nuorten vanhemmille.

-Nuorteniltojen on tarkoitus olla hyvin vapaamuotoisia, mutta valvottuja. Pyrimme lähinnä järjestämään nuorille katon pään päälle ja lämpimät tilat. Jatkossa nuoret voivat halutessaan pyörittää vaikka omaa kahvilatoimintaa, lupailee Arja Sarusto.

Uutta yhdistyksen toiminnassa on myös tämän kuun 18. päivänä ensimmäisen kerran Kouvalan talolla kokoontuva teatteriharrastajien kerho. Valmista muottia ei sillekään ole etukäteen luotu, toiminta muotoutuu mukana olijoiden toiveiden pohjalta.

Vielä tämän vuoden aikana tarkoitus on saada valmiiksi iso hanke, talon lämmitys- ja ilmastointijärjestelmä ja pihatyöt. Sisätiloissa valmiina kiiltelee jo uusi lautalattia.

Syksyn tapahtumiin yhdistys on ottanut suosittujen joulumyyjäisten kumppaniksi niin ikään toivotut joulukukka-asetelmien- (9.12.) ja himmelin valmistuskurssit.

Tulevalle himmelikurssille 9.-10. marraskuuta voi ottaa mukaan omat oljet, niitä on kuitenkin tarjolla myös yhdistyksen puolesta pientä korvausta vastaan.

Vielä syksyn mittaan järjestettävän kyläillan puitteissa on mahdollisuus tuoda esiin kyliä koskevia toiveitaan.

Toimintansa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista seura tiedottaa Hattulan eteläisissä kylissä talkoilla joka kotiin jaettavalla tiedotuslehdellä. (HäSa)

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic