Uutiset

Tänään: Punkia ja hardcorea Suistoklubilla

Suistoklubilla on mahdollisuus uppoutua punkmeininkiin sangen perusteellisesti lauantai-iltana.
Illan avaa Täynnä elämää -tribuuttiesitys, jossa esitetään näytelmän ja musiikin keinoin Ratsian nokkamiehen Jyri Honkavaaran tarinaa.
 
Näytelmän jälkeen lavalle nousee kolme bändiä. Helsinkiläinen Foreseen nähdään nyt ensimmäisen kerran Hämeenlinnassa, ja se edustaa hevi/punk-skenen kuumimpia nimiä tällä hetkellä.
 
Foreseenin debyyttilevy julkaistaan kesällä, joten Suiston keikalla on mahdollista kuulla tulevan levyn kappaleita ennakkoon. 
 
Foreseenin lisäksi lavalle kipuavat Horrors ja Long Gone. Horrors on hämeenlinnalainen punktrio, jonka musiikkia on kuultu esimerkiksi viime kesän Ämyrockissa. Myös Horrorsilta ilmestyy levy lähiaikoina, ja bändi suuntaa kesäkuussa parin viikon mittaiselle Euroopan-kiertueelle.
 
Long Gone on hämeenlinnalainen hardcoreuutuus, joka soitti ensimmäisen keikkansa alkuvuodesta Suiston Musta Torstai -klubilla.
 
Täynnä elämää -esitys alkaa Suistoklubilla 17. toukokuuta kello 20. Bändit aloittavat kello 21.30. Suistolle voi lauantai-illaksi ostaa joko yhdistelmälipun teatteriesitykseen ja keikalle tai pelkän keikkalipun kello 21.30 jälkeen. (HäSa)

Asiasanat