Uutiset

Tänään: Zarkus Poussa svengaa Suistossa

Musiikin monitaituri, vauhdikas multi-instrumentalisti Zarkus Poussa saapuu vieraaksi marraskuun HERD-klubille. Poussa laajentaa HERDin kvartetiksi ainakin laulullaan ja lyömäsoittimillaan – ja kuka tietää millä muilla instrumenteilla. Ohjelmistossa on muun muassa Poussan uunituoreen soololevyn materiaalia HERDinnettyinä versioina sekä Joni Mitchelin musiikkia.
 
Perkussionistina tunnettu Poussa tunnetaan yhteistyöstään Tuomari Nurmion, Anna-Mari Kähärän, Pekka Kuusiston, Ismo Alangon sekä Hemma Beast -yhtyeiden kanssa. Hän on tehnyt myös monia tv-töitä esimerkiksi sarjoissa W-tyyli , Madventures ja Jokainen vieras on laulun arvoinen.
 
Tänä syksynä Poussa on mukana Kansallisteatterin Kun kyyhkyset katosivat -näytelmässä.
Vibrafonisti Panu Savolaisen, basisti Mikko Pellisen ja rumpali Tuomas Timosen muodostama HERD on esiintynyt Pori Jazzin talon bändinä 2010, Suomen Jazzliiton kiertueella 2011, Flow Festivalilla 2012 ja voittanut arvostetun pääpalkinnon European Jazz Competition -yhtyekilpailussa North Sea Jazz -festivaaleilla Hollannissa 2011.
 
Marraskuussa 2012 HERD kohautti jazzmaailmaa osallistumalla Movember-hyväntekeväisyystempaukseen ainoana suomalaisena jazz-yhtyeenä.
 
Zarkus Poussa Herd-klubilla to 7.11. klo 20 Suistossa.

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic