fbpx
Uutiset

Tänään: Zombiet valtaavat Hämeenlinnan

Haluatko öristä, laahustaa ja olla yltä päältä tekoveressä? Kaikki zombeista kiinnostuneet ovat tervetulleita Pelihuone Enterin järjestämään Zombie Walk -tapahtumaan perjantaina 13. 6.
 
Zombie Walk on amerikasta lähtöisin oleva alakulttuurin muoto jossa samanhenkiset, esimerkiksi kauhuleffoista tykkäävät ihmiset kerääntyvät kulkemaan ennalta sovitun reitin zombeiksi pukeutuneena, eläytyen rooliin parhaansa mukaan. Zombie Walk ei ole mielenosoitus tai protesti, kysymys on yksinkertaisesti hauskanpidosta ja samanhenkisten ihmisten kanssa hengailusta.
 
Tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa jo toista kertaa. Viime vuonna samaan aikaan tapahtuma keräsi kaduille suuren määrän zombeja ja sivustakatsojia. Tänä vuonna tapahtumasta toivotaan vielä suurempaa ja karmaisevampaa.
 
Zombiet kokoontuvat Hämeenlinnan vanhan hautausmaan puistoon Turuntien varrella klo 18.
 
Kaikille osallistuville zombeille jaetaan hautausmaalla alennuslipuke liikkeeseen sekä lasipullo limua. Kävely alkaa klo 18.15, ja päättyy tapahtuman järjestäjän liikkeen eteen, osoitteeseen Palokunnankatu 14. Kävelyn jälkeen on luvassa lautapelejä, pelaamista ja hengailua.
 
Lisätietoja löytyy facebookista Zombie Walk Hämeenlinna.
 
Zombie Walk Hämeenlinnassa pe 13.6. klo 18.

Asiasanat

Menot