Uutiset

Tangokuninkaalliset valtaavat Vanaja-salin

Marraskuussa konserttisaleihin lähtevällä Sinitaivas-kiertueella juhlistetaan kolmen kuninkaallisen pyöreitä vuosia.

Vuoden 1992 kuninkaalliset Eija Kantola ja Mika Pohjonen viettävät 20-vuotisjuhlaansa ja vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen 10-vuotisjuhlaansa.

Heidät nähdään mm. Hämeenlinnan Verkatehtaalla maanantaina 12. marraskuuta.

Kuluneet vuodet ovat tehneet Eija Kantolasta, Mika Pohjosesta ja Johanna Pakosesta saroillaan suosittuja ja kysyttyjä laulajia. Kantola ja Pakonen ovat luoneet hienon uran iskelmämusiikin parissa ja Pohjonen on menestynyt ooppera-areenoilla.

Kaikille musiikki on ollut tärkeä osa elämää, mutta näin suunnitelmallista uraa ei kuninkaalliseksi valinnan kohdalla uskaltanut edes unelmoida. He kertovat seuraavansa Tangomarkkinoita ja ovat iloinneet tapahtuman kehityksestä ja pitkästä iästä.

Kolmikko odottaa innolla syksyn Sinitaivas-kiertuetta. Heistä jokainen on tähdittänyt Sinitaivasta aiemmin – heidän lisäkseen mukana ovat myös viime kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi 2012 valittu Pekka Mikkola, tangokuningas 2009 Amadeus Lundberg sekä iltoja isännöivä, parin vuoden takainen tangokuningas, Marko Maunuksela. Säestyksestä vastaa Fantasia-orkesteri.

Tänä vuonna Sinitaivas-kiertue viettää 25-vuotisjuhlaansa teemalla On juhlan aika. (HäSa)

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic