Uutiset

Taponen ja Koskinen aluemestareiksi

Janakkalan Janan Anni Taponen ja Niko Koskinen ottivat vakuuttavasti lajivoitot Klaukkalassa Helsingin ja Uudenmaan piirien aluemestaruuskisoissa. Lisäksi janalaisille tuli kolme muuta mitalia.

Anni Taponen heitti tasaisen hyvän keihässarjan ja pisin kaari kantoi kauden parhaaseen 49,77. Tulos on naisten keihästilaston 13:s ja uupuu reilun metrin 24-vuotiaan heittäjän parin vuoden takaisesta ennätyksestä.

Niko Koskinen taivutti seipäässä 475, joka uupuu viisi senttiä kauden parhaasta. 18-vuotiaan hyppääjän ennätys viime kaudelta on tasan viisi metriä.

Hopealle ylsivät Sara Papunen 100 metrin aidoissa (15,72) ja Ella Junnila korkeudessa (157) sekä pronssille Tiia-Mari Sulkio kolmiloikassa (11,70). Ville-Veikko Hanninen oli miesten korkeuden neljäs.

– Aluekisat ovat onnistunut formaatti. Urheilijat olivat tyytyväisiä kilpailuihin. Janalaisittain hyvä suoritus, Kalevan kisoihin lähtijöillä on tuloskehitys oikeaan suuntaan ja muut tekivät tukun omia ennätyksiä ja kauden parhaitaan, totesi Janan valmennuspäällikkö Jari Kataja.

Riihimäen Kiskon Miika Mäkinen venytti pituudessa kolmanneksi (657) ja samoin keihäässä hän oli kolmas (56,19) sekä Anni Siirola kiekossa neljäs.

Esbo IF:n Saga Anderssonin tiistaina Kaurialan kentällä hyppäämä seipään T14-ikäkausiennätys ehti vanhentua vain vuorokauden, sillä keskiviikkoiltana hän paransi Forssassa ennätystä jälleen sentillä lukemiin 373. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic