Uutiset

Tappajahai olikin vain pikkusintti

Esihistoriallinen haikammotus Meg saapuu terrorisoimaan Kalifornian rannikkoa tulevassa elokuvassa. Meg on 27 metriä pitkä otus, joten sen rinnalla mukamas niin pelottava tappajahai näyttää lähinnä akvaariokalalta.

Megin käsikirjoitus muokataan Steve Altenin kauhuseikkailukirjasta. Megiä, tieteelliseltä nimeltään carcharodon megalodon, taltuttamaan tarvitaan kaksi kovan luokan kalastajaa, joiden tavoitteet hain tuhoamiseksi ovat jokseenkin päinvastaiset.

Elokuvan ohjaa Jan De Bont, jonka meriitteihin lukeutuu muun muassa Speed.

STT, DPA

Mummon kummat keksit

Brittiläinen mummo on herättänyt eläkeläisten piirissä huomiota erikoisilla kekseillään ja kakuillaan. Lopulta kävi ilmi, että mamma oli leiponut oudon vaikutuksen aiheuttaviin leivonnaisiin kannabista.

Oikeuteenhan siitä mentiin että pätkähti. Newcastlen tuomioistuimen tuomari kuitenkin ilmoitti, että hän ei tee 66-vuotiaasta mummelista marttyyriä. Mummo sai kuuden kuukauden ehdollisen tuomion.

Harmaapäinen huumeiden käyttäjä ei kuitenkaan hätkähtänyt ehdollista kakkuaan. Hän aikoo jatkaa erikoisen kakkunsa valmistusta.

– Sekoitin sitä (kannabista) aamulla munakokkeliini ja käytän sitä myös lounaalla. En lopeta, tuomittu uhitteli.

Hän kertoo huumeen lievittävän niskan ja selän särkyjä.
Jotakin mummon omistautumisesta asialleen kertoo hänen nettisivunsa nimi. Se on www.grandma-eats-cannabis.com eli www.isoäiti-syö-kannabista.com.

STT, Reuters

Britney Spears raskaana

Iloisia perheuutisia kuuluu myös popmusiikin rintamalta. Poptähti Britney Spears odottaa ensimmäistä lastaan. Spears ilmoitti raskaudestaan tiistaina omalla webbisivullaan.

Julkisuudessa on jo kuukausia spekuloitu sillä, aloittaako 23-vuotias pop-prinsessa uuden uran äidin roolissa. Spears meni syyskuussa naimisiin tanssija Kevin Federlinen kanssa.

– Mediassa näkyi tietoja siitä, että olin sairaalassa viikonloppuna. Kaikki on hyvin. Nyt on tullut aika kertoa loistava uutinen siitä, että odotamme ensimmäistä lastamme, Spears kirjoitti nettisivullaan.

Yhdysvaltain Louisianasta kotoisin oleva Spears nousi popin supertähdeksi 1990-luvun lopulla. Britneyn debyyttialbumi …Baby One More Time ilmestyi vuonna 1999.

Spearsin albumeita on myyty yli 60 miljoonaa kappaletta.

STT, Reuters

Päivän lehti

20.1.2020