Uutiset

Tappara antoi HPK:lle opetuksen

Tampereen Tappara palautti HPK:n maanpinnalle sunnuntaina kotihallissaan. Hyvin edelliset ottelut pelannut Kerho kärsi selvän 8-2 (2-0, 4-1, 2-1) -tappion.

-Hävettävän surkeata. Emme olleet ollenkaan valmiita peliin. Ei näihin otteluihin voi mennä vain pelailemaan. Joka peliin on latauduttava kunnolla ja joka peli on uusi. Tämä oli meille hyvä opetus. Tulos on tällainen, kun ei olla henkisesti valmiina ja kuvitellaan turhia, jyrisi HPK:n A-nuorten päävalmentaja Olli Salo.

HPK:lta puuttuivat miesten liigajoukkueen Teemu Rautiainen ja Otto Paajanen. Salon mukaan se ei voi eikä saa olla mikään selitys heikolle esitykselle.

-Ei se ollut heistä kiinni. Päinvastoin pitäisi olla. Nyt ei löytynyt johtajuutta, eikä mitään muutakaan. Hengetöntä kuraa, valmentaja mietti.

Anton Ollikainen ja Jussi Korvakangas tekivät HPK:n maalit. Robert Leino sai kaksi syöttöpinnaa, Eetu-Ville Arkiomaa yhden.

HPK:n maalivahtina aloittanut Kimmo Meriläinen teki ottelun 16 torjunnan ja kuuden takaiskun jälkeen tilaa Tomas Kralille, joka torjui 13 laukausta.

HPK jatkaa A-nuorten liigaa keskiviikkona kotiottelulla Kiekko-Vantaata vastaan. (Häsa)