fbpx
Uutiset

Tappara kahvaa

HPK:n Jukka Jalonen kehui ehkä turhan aikaisin HPK-Blues ottelussa tuominnutta tsekkituomari Milania. Jalonen kehui miehen ottavan tarkasti pois kaikki estämiset ja kahvaamiset.

Toivottavasti Jalonen ei kehunut miestä liian aikaisin. Satuin nimittäin katsomaan tilastoista, että samainen mies oli tuominnut myös Jokerit- Tappara ottelun antaen vauhtijoukkue Jokereille peräti yhdeksän ja kahvaajajoukkue Tapparalle vain kuusi jäähyä.

Pöyristyttävää, siis todellakin Tapparalle yhtä vähän jäähyjä kuin taitokiekkojoukkue HPK:lle Blues-ottelussa. Tapparan pelityylillä oikea luku pitäisi olla ainakin tuplasti.

Jos Milan siis päätyisi liigaan puhaltamaan, mikään ei muuttuisi, olisi vain yksi tuomari lisää joka taas sallisi esim. Tapparan ja Jypin kahvakiekon. Yhtä pöyristyttävää oli katsoa SM-liigan jäähytilastoa. Tapparalla kolmanneksi vähiten jäähyjä! Miten se voi olla käytännössä edes mahdollista!

Koska tuomareiden täytyy edellisestä päätellen olla vähintäänkin sokeita ehdotankin, että joka otteluun otetaan mukaan joku valvojatuomari. Hänen tehtävänään olisi tulkita ottelun jälkeen, tuliko voitto puhtain ottein, vai esimerkiksi kahvaamalla ja sen jälkeen hän voisi harkintansa mukaan vähentää voitosta yhden pisteen, siis jos voitto on hankittu väärin ottein.

Katsomoritari

Hämeenlinna

Menot

Uusimmat