Uutiset

Tappara karkasi avauserässä HPK:n A-nuorilta

Tappara oli terävänä HPK:ta vastaan ensimmäisessä erässä jääkiekon A-nuorten SM-liigan ottelussa sunnuntaina Tampereella.

Kirvesrinnat veivät erän puhtaasti 3–0 ja koko ottelun maalein 4–1.

Kotijoukkue johti kuuden minuutin pelin jälkeen jo 2–0 Santeri Aallon ja Karri Forsblomin (2+1) maaleilla. Kotijoukkueen kolmannen avauserän maalin viimeisteli Pete Niemi ylivoimalla.

Kolmannessa erässä HPK otti maalivahdin (Ukko-Pekka Luukkonen, 19 torjuntaa) pois jo viisi ja puoli minuuttia ennen loppua. Miku Ronkainen kavensi, kun tapparalainen istui rangaistusaitiossa. Jere Innala ja Harri Kainulainen alustivat Kerhon ainoaksi jääneen maalin. Tappara sinetöi loppunumerot tyhjiin ajassa 58.07.

– Vaatimaton ottelu meiltä ja tulos oli oikeutettu, arvioi HPK:n A-nuorten päävalmentaja Matti Tiilikainen.

– En tiedä, onko kyseessä luulosairautta vai mitä. Vastustaja kyllä rokottaa, kun sille annetaan siihen mahdollisuus. Tämä on ollut akilleenkantapäämme ja siihen on löydettävä lääkkeet. Vastustajalla oli varmaan kuusi läpiajoa ja sekin kertoo sunnuntain pelistämme, hän harmitteli.

HPK jatkaa nuorten liigaa ensi viikonloppuna Vaasan turnauksessa. Perjantaina Kerho saa vastaansa KalPan, lauantaina JYPin ja sunnuntaina Kärpät. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic