Uutiset

Tarmo juhli …Kaurialan kentällä

Maan vanhimpiin urheiluseuroihin kuuluva Hämeenlinnan Tarmo juhlisti seuran 110-vuotista taivalta yleisurheilun ja hauskan yhdessäolon illalla lauantaina.

Hämeenlinnan Voimistelu- ja Urheiluseura Tarmo perustettiin yleisseuraksi ensimmäisen sortokauden aikana vuonna 1903 ja yleisurheilu on ollut vahvana mukana koko toiminnan ajan.

Juhlakisat järjestettiin valaistulla Kaurialan stadionilla. Virallisesti kilpailukalenterissa juhlatapahtuma oli myös avoin aluekilpailu. Kaikissa sarjoissa lajina oli kolmiottelu sekä pienimmille temppurata.

Yleisurheilujaoston puheenjohtaja Kirsi-Marja Koskela oli tyytyväinen onnistuneesta juhlatapahtumasta. Seuran pääjuhla järjestetään 26. lokakuuta Raatihuoneella.

– Juhlan kunniaksi oli päätetty pitää myös iltakisa ja kenttä olikin hienosti valaistu. Järjestelyistä vastasivat Ville Vepsä, Lauri Väliö ja Minna Toivonen. Paikalla olivat myös seuran omat DJ:t hoitamassa kisamusiikkia, Koskela kertoi.

– Lämminhenkinen tapahtuma. Tärkeää oli, että eri-ikäiset tarmolaiset kilvoittelivat yhdessä ja hauskaa oli. Lapset osallistuivat innolla samoin kuin useat vanhemmatkin. Myös yleisurheilujaoston väkeä oli mukana ihan viivalla asti. Kilpailuhenkisyys tarttui aikuisiinkin kun kisassa edettiin, hehkutti puheenjohtaja, joka taisteli muiden mukana kolmiottelussa.

Kisatuloksissa Eino Vuori teki seuraennätyksen P11-kolmiottelussa pistein 1 075. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.5.2020