Uutiset

Tarmolaiset juoksivat kymmenen pm-viestimitalia

18 joukkuetta ja 10 mitalia.

Hämeenlinnan Tarmon juniorit olivat hyvässä vauhdissa Kangasalalla Hämeen piirin pm-viesteissä.

Mitaleista kolme oli kultaisia ja seitsemän hopeisia. Mukana oli paljon seuroja ja eniten joukkueita oli T11-sarjassa (24).

Tarmon kultajoukkue P15-4×100 metrillä oli Aleksi Yrjölä, Tuomo Rämö, Eemeli Tikkanen ja Santeri Stenius sekä aitaviestissä Rämön ja Tikkasen kanssa Olli-Oskari Suonmaa ja Johannes Hartikainen. 4×800 metrillä hopealle urakoivat Suomaa, Rämö, Tikkanen ja Stenius.

T13-pikaviestissä kultaan venyivät Iida Lehtonen, Jenni Rämö, Sanni Prittinen ja Erika Ahvenharju uudella Tarmon seuraennätyksellä 54,25. Sama nelikko oli hopealla aitaviestissä ja hopea tuli myös 4×600 metrillä, jossa mukana oli Neea Karsikas.

Muut hopeajoukkueet olivat T15-4x800m Maija Keränen, Jenni Keränen, Sandra Pukki ja Reetta Juurakko, T11-4x50m Silja Toivonen, Emilie Arkko, Vilma Teppo ja Enni Saarinen sekä P11-4x50m Eino Vuori, Joonatan Veijola, Johannes Maetoloa ja Kaapo Rämö.

Tarmon juniorityön laajuus näkyi myös sukkulaviestissä (T/P9 8x60m), jossa Elias Kerälä, Markus Leskelä, Vilma Toivonen, Teemu Toivonen, Moona Mäkelä, Sella Liusjärvi, Aino Saarinen ja Anniina Ahvenharju juoksivat 16 joukkueen kisassa hopealle.

Tarmo oli mitalitilastossa Tampereen Pyrinnön jälkeen kakkonen. Hämeen piiri on kovatasoinen, sillä viime vuonna se oli valtakunnallisessa seuraluokittelussa maan 21 piirin joukossa toisena ja edellisenä vuonna ykkönen.

Myös Jana ja Kisko mitalikantaan

Janakkalan Janan ja Riihimäen Kiskon juniorit kilpailivat Hyvinkäällä Uudenmaan piirin pm-viesteissä ja molemmat seurat ylsivät pronssimitaleille.

Janan kolmestatoista joukkueesta pronssia saivat T15-aitaviestissä Anu Puisti, Inka Kaartokallio, Nelli Kostekivi ja Maisa-Iida Koskela sekä T13-4×600 metrillä Sanni Kuusinen, Jenna Pohjonen, Saaga Mäkitammi ja Emilia Tamminen.

Kiskon pronssimitaliryhmä oli Milja Ahonen, Sanni Ahonen, Vanessa Lindberg ja Emmi Hietanen T9-4×400 metrillä, jossa oli kaikista sarjoista eniten osallistujia (11).

Mitalitilaston kärjessä oli piirin suurseura tuusulalainen Keski-Uudenmaan Yleisurheilu ennen Porvoon Urheilijoita ja Nurmijärven Yleisurheilua. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic