Uutiset

Tarmolla ja HlS:llä kansalliset Sibelius-rastit viikonloppuna

Sekä Hämeenlinnan Tarmo että Hämeenlinnan Suunnistajat järjestävät ensi viikonloppuna kansalliset rastit Sibelius-teemalla Hämeenlinnassa. Tarmon kisa on lauantaina sprinttinä Aulangolla ja HlS:n kisa sunnuntaina Rengossa.

Tarmon kisaan on tulossa noin 350 pihkaniskaa ja myös HlS saa lähtöviivalle yli 300 kilpailijaa. Lisäksi tulevat kuntosuunnistajat, joilla on molemmissa tapahtumissa mahdollisuus osallistua.

Tarmon kisan maali on aivan Aulangon kylpylän tuntumassa ja matkalla kisaajat voivat ihastella Vanajaveden maisemia. Tunnetuin osallistuja ratamestari Jari Järvisen radoilla on Minna Kauppi, joka on maajoukkueen mukana leireilemässä sprinttiä Hämeenlinnassa. Sekä katsojien että kuntosuunnistajien toivotaan tulevan paikalle julkisilla liikennevälineillä pysäköinnin vaikeuksien takia. Lähdöt alkavat klo 10.

HlS:n kisaan Sibelius-kirmaukseen on opastus sekä 130-tieltä Janakkalasta että 10-tieltä Rengon kohdalta. Kisamaasto on aivan uusi alueelle varsin tyypillistä talousmetsää Hämeenlinnan ja Janakkalan rajoilla. Kuntoilijoille on tarjolla kaksi rataa, neljä ja kuusi kilometriä. Kisa alkaa klo 11. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic