Uutiset

Tarmon junioreille …seitsemän viestimitalia

Hämeenlinnan Tarmon juniorit olivat sunnuntaina Valkeakoskella Apian kentällä 9–15-vuotiaiden sisulisäviesteissä reilun 20 joukkueen voimalla ja saaliina oli seitsemän pm-mitalia, joista kolme hopeaa ja neljä pronssia. Seura oli mitalien määrässä kolmas.

– Kaikkensa antoivat, hyvä kilpailuilme kaikilla. Rutistettiin loppuun asti ja varsinkin pidemmillä matkoilla kirikamppailuissa oli mahtavaa venymistä. Jäi kyllä hyvä fiilis. Paljon oli kilpailijoita, enimmillään yli 20 viestiryhmää sarjassa, hehkutti Tarmon joukkueenjohtaja Lauri Väliö.

Eniten mitaleita tarmolaiset saivat P13-sarjasta, josta tuli hopea ja kaksi pronssia. Olli Kurki oli mukana kaikissa viestimiehistöissä.

4×60 metrin aitaviestin hopearyhmässä juoksivat myös Eino Vuori, Joonatan Veijola ja Johannes Maetoloa.

4×100 metrillä pronssille Kurjen ja Vuoren kanssa juoksivat Aatu Laine ja Viljami Ahola ja toinen pronssi tuli 4×600 metriltä, jossa nelikon täydensivät Kurjen ja Aholan kanssa Jukka ja Lauri Vähävihu.

Hopeaa tuli myös T11 4×50 metriltä joukkueella Vilma Teppo, Maryana Ishanova, Erika Välkkynen ja Anniina Ahvenharju, joka kellotti Tarmon seuraennätyksen 29,84.

Kolmannen hopeamitalin kirivät nuorimpien T9-4×400 metriltä Iiris Veijola, Aino Ojaniemi, Sella Liusjärvi ja Vilma Kerälä ja sama tyttönelikko oli mukana sukkulaviestin pronssijoukkueessa yhdessä P9-nelikon Elias Kerälän, Tuomas Rätön, Aatos Eerolan ja Iiro Forsellin kanssa. Pronssille aitoi (4x60m) vielä T13-nelikko Silja Toivonen, Erika Ahvenharju, Emmi Ketola ja Enni Saarinen.

Kymmenen seuraa ylsi mitaleille ja piirin suurseura Tampereen Pyrintö kahmi 25 mitalia (15-4-6). Tammelan Ryskeen pojat urakoivat kaikki kolme P15-kultaa. (HäSa)

Asiasanat

Menot