Uutiset

Tässäpä resepti: osta konsepti

Suomen Posti ilmoittaa aikovansa olla vuonna 2010 ”älykkään logistiikan johtava yritys”. Aha.

Yritysasiakkailleen se on sitä jo. Niille Posti ei enää ole nimeltään ”Posti” vaan nykyaikaisemmin ”Itella”, koska posti-sana ei viesti nykyaikaisista toimintatavoista. Oho.

Tämä Itella-niminen postifirma kertoo kotisivullaan kehittävänsä ”konsepteja”, joiden avulla yritykset optimoivat tehokkaasti liiketoimintaansa ja toteuttavat erilaisia ”asiakasratkaisuja”.

Jaha.

Vasta perustettu Lahtisen Virke ja Välimerkki Oy tarjoaa yrityksellesi efektiivisen toimintakonseptin, jolla voidaan maksimoida löysän puutaheinäähöpinän tuotanto kohtaannollisesti ja voittoisjohteisesti.

Innovatiivisen höpönlöpinän kohdennettu sijoitanta antaa yrityksellesi aktiiviset lähtökohdat brändin lujittamiselle kokonaisvaltaisen hällävälin muodostamalla reaaliaikaisella humpuukialustalla.

Laiteympäristöstä riippumaton hölynpöly on yrityksesi tulevaisuuteen fokusoituva, optimaalinen ja dynaamisesti genitaalinen asiakasratkaisu.

Lahtisen Virke ja Välimerkki:n ydinosaanto muodostuu eri toimijoihin tähtäännöllisesti kohdennetusta, tuotelähtöisistä tietosisällöistä muodostuvasta asiakashakuisesta hevonpaskasta.

Tarjoamme erilaisia Business Concept-ratkaisuja, joiden yhtääntö toisaalta lujittaa, yhtäältä toistaa, yhtenäistää ja vahvistaa yrityksenne brändiviestinnän hönkäsenpölähtävää yhdentekevyyttä kohdennoimalla viestintäsisällöt satunnaisheitteisesti niin sinne kuin tännekin.

Maailma globalisoituu, viestintä mobilisoituu. Hauki kalalisoituu. Ota siis viivytteettä yhteyttä Lahtisen Virke ja Välimerkki´heen, kun haluat kokonaisjärjettömän viestintäkonseptin kattamaan yrityksesi kaikki mediointitarpeet niin nyt kuin vastaislähtöisestikin.

Uudet eBusiness-, eRkki- ja eRektio-tyyppiset viestintäkonseptit tarjoavat integroidun toimintaympäristön kehkeistoiminnallisen puuhastouhunnan menestykselliseen näennäishallintaan.

Viestintäratkaisumme muodostaa logistisesti, digistisesti, nudistisesti ja sadistisesti holistisen konseptin suffiksien possessiiviseen allokointiin.

Lahtisen Virke ja Välimerkki´sin innovaivaiset logistusratkaisut puhdistavat yrityksesi viestinnän kaikesta mielekkäästä sisällöstä räätälöidysti, suutaroidusti ja konsultoidusti.

Yrityksesi tekemisistä ei enää itse pirukaan ota selvää, kun Lahtisen Virke ja Välimerkki:öönin Nonsense Solution-kokonaisviestintäratkaisu on suoritteistanut taktisen brändistöstrategianne.

Dynaaminen, laskutuslähtöinen toimintakonseptimme tarjoaa laajan valikoiman yksilöllisiä perintäratkaisuja niin sähköisellä kuin fyysiselläkin palvelualustalla. Älä siis epäröi vaan toimijoi heti!

Maksutavat: käteinen ja yleisimmät luottokortit.

Mainos