Uutiset

TawG tippui mitalipeleistä

Nordcenter ja Pickala ratkaisevat suomenmestaruuden kohtalon

Tiistaiaamu ei valjennut valoisasti Tawast Golfin joukkueelle juniorijoukkueiden SM-kilpailuissa. Pickala Golf voitti tawastilaiset aamun ottelussa lukemin 4–2. Näin Tawast joutuu pelaamaan sijoista 5–8.

Kotijoukkueen koriin pisteitä toivat Tuomas Nukari, joka voitti Juuso Kahloksen 4/3, ja foursome-pari Ville Kuronen & Aleksi Seppänen, joka kukisti oman parinsa 2/1.

Tawast Golfin joukkueessa pelaava Antti Ahava kohtasi aamupeleissä Pickalan maajoukkuepelaajan Otto Vanhatalon. Vanhatalo otti reilun 6/4-voiton. Ahava ei alentunut selittelemään tappiota.

– Kaverilla oli homma hallussa. Oma tunne pelistä ei ollut kummoinen, jotenkin en saanut koneita käyntiin heti aamusta. Ja kun keho ei ole hereillä, pelistäkään ei tule mitään, Ahava myönsi.

Jotain positiivistakin hän kuitenkin aamupäivän tappiosta löysi.

– Ainakin yritimme taistella. Tietysti Tupen (Nukari) ja foursome-parin voitot olivat hienoja, Ahava sanoi.

Iltapäivällä vapautuneempaa

Iltapäivällä kotijoukkuetta vastaan asettui joensuulainen Karelia Golf. Paperilla selkeästi Pickalaa heikompi Karelia taisteli urheasti, mutta taipui lopulta lukemin 4,5/1,5.

Ahavalla oli vastaus valmiina, miksi iltapäivän pelit sujuivat huomattavasti aamua paremmin.

– Joukkueen peli näytti vapautuneemmalta kuin aamulla. Ehkä aamulla oli pientä jännitystä ilmassa, eikä saatu parasta irti itsestämme, Ahava kertoi.

Karelia-voitto tiesi sitä, että Tawast Golf taistelee keskiviikkona viidennestä sijasta yhdessä Tarina Golfin kanssa.

Etelän joukkueet jyräävät

Tiistaina vahvinta peliä esittivät Nordcenter Golf & Country Club ja Pickala Golf. Nordcenter kukisti omassa välierässään Master Golfin 4–2. Pickala puolestaan laittoi Helsingin Golfklubin pronssiotteluun lukemin 5–1.

Pickalan kapteeni Mika Piltz oli tyytyväinen koko joukkueensa esitykseen.

– Lähdemme hyvällä fiiliksellä huomiseen. Tämä on kolmas finaali kolmeen vuoteen. Nyt vaan laitetaan pojat ja tytöt nukkumaan, nämä ovat olleet pitkiä päiviä, Piltz kommentoi suojattiensa esitystä.

Finaali käynnistyy keskiviikkona kello 12.45. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

4.6.2020